Cool Stuff

Kiss FM la SAGA Festival, ziua I: cel mai mare festival din București își deschide porțile + schimbări în lineup

Ești gata de distracție?

SAGA Festival a început în mod oficial, iar Kiss FM este prezent să-ți prezinte cele mai mișto și fresh informații de la fața locului, încă din ziua 0.

Ne-am mutat studioul în spațiul evenimentului și suntem pregătiți să ne distrăm alături de cea mai tare muzică și cei mai cool artiști. Dj-ii Kiss vor da din casă în mod constant, așa că stai cu urechile pe radio și ochii pe site, asta dacă nu ne vedem deja la fața locului.


Organizatorii s-au mișcat impecabil și am transformat Romaero pentru ca tu să ai parte de tot ceea ce ai nevoie, de la scene futuriste, la o roată imensă și multe, multe surprize. 


E foarte cald afară, așa că nu uita să te hidratezi constant, astfel încât să te simți cât mai bine și să-ți faci amintiri care să-ți țină o viață. 

În ceea ce privește lineup-ul zilei de azi, organizatorii au anunțat că Lil Nas X nu mai poate veni, deși echipa lui este deja prezentă la SAGA, din cauză că nu se simte bine.

„Îmi cer scuze fanilor mei români, eram extrem de entuziasmat să ne vedem la SAGA în seara asta, dar sunt bolnav și nu pot să vă ofer cel mai bun show. Sper să revin și să vă întâlnesc cât de repede”, a transmis el. Skrillex va prelua în schimb frâiele și a anunțat deja că-și va extinde timpul pe scenă, spre bucuria publicului.


Și colegul nostru OLiX are două seturi pregătite pentru tine pe Mainstage și este foarte entuziasmat să-ți asigure fundalul sonor perfect, între momentele artiștilor. 

Lineup-ul complet îș găsești aici:


Abia așteptăm să ne vedem la festival și să-ți facem experiența cât mai frumoasă!


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.