Kiss Time Out

Kiss FM la Neversea 2023 - cel mai mare festival de pe o plajă din Europa își deschide porțile

Neversea 2023 începe azi!

Cel mai mare festival de pe o plajă din Europa își deschide porțile și mii de oameni sunt așteptați la malul Mării Negre, pentru patru zile și patru nopți de distracție ca-n povești.

Am ajuns de ieri la mare, unde încă se lucra la amenajarea plajei din Constanța, așa că astăzi toate scenele și activările speciale vor fi puse în funcțiune - te așteaptă o lume magică, cu un vibe absolut special, dar și oportunitatea de a-ți face amintiri care să dureze o viață.

Studioul Kiss FM a fost montat la intrarea în festival, iar Dj-ii tăi preferați vor avea grijă să-ți aducă cele mai bune piese, dar și cele mai fresh informații de la fața locului.

Dan Fințescu, OLiX, Ana Moga, Cristi Neacșu, Soci, toți sunt prezenți la fața locului, cu cele mai bune energii, pentru a crea cea mai mișto atmosferă. Plus de asta, nu uita să ne urmărești pe paginile de Facebook, dar și Instagram, pentru a fi la curent cu tot ce se întâmplă în spațiul de festival.

Studioul Kiss FM a fost montat la intrarea în festival, iar Dj-ii tăi preferați vor avea grijă să-ți aducă cele mai bune piese, dar și cele mai fresh informații de la fața locului. Dan Fințescu, OLiX, Ana Moga, Cristi Neacșu, Soci, toți sunt prezenți la fața locului, cu cele mai bune energii, pentru a crea cea mai mișto atmosferă.

Plus de asta, nu uita să ne urmărești pe paginile de Facebook, dar și Instagram, pentru a fi la curent cu tot ce se întâmplă în spațiul de festival.

Prima zi de Neversea începe pe Main Stage cu un show bombă, așa cum doar băieții de la Partydul Kiss FM pot face, așa că nu rata piesele alea bune care-ți vor pune trupul în mișcare și care-ți vor asigura mood-ul pentru seara care urmează.

ARGGO este DJ-ul care a câștigat concursul nostru Neversea și va urca pe scenă alături de băieți, așa că haide să-l susținem, da?


Lineup-ul de azi este excelent, după cum poți să vezi și tu mai jos:


Pe Main Stage vor urca Inna, Grasu XXL, Lil Uzi Vert, dar și Timmy Trumpet, la The Ark nu-i rata pe Amuly, Rava sau Nane, iar la scena Balkaniada, Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor vor face super show, la fel și Viorica & Ioniță cu Taraful Clejanilor. 

Se anunță o noapte eclectică, cu ritmuri pentru toate gusturile, așa că abia așteptăm să ne vedem la dans!

PS: Este foarte cald afară, așa că nu uita să te hidratezi, să folosești SPF și să ai grijă de tine, astfel încât să te bucuri de o experiență completă la malul mării.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.