Cool Stuff

Kiss FM la Neversea 2023 - prima zi de festival ne-a pus pe dans până la răsărit

Prima zi de Neversea a început în forță!

Foto: Gabriel Crișan

Cel mai mare festival de pe o plajă din Europa și-a deschis porțile și mii de oameni au fost prezenți la malul Mării Negre pentru a se bucura de atmosferă și muzică bună.

Neversea are un farmec aparte, iar organizatorii au avut grijă să pună cap la cap un spațiu care te invită la explorat, relaxat și dansat.


Studioul Kiss FM este fix la intrarea în festival, așa că nu ezita să vii să ne saluți și să faci poze alături de noi. Plus de asta, cei mai tari DJ din România vin să mixeze alături de noi, așa că-ți oferim o scenă plină de good vibes și energie. 

Dan Fințescu, OLiX, Ana Moga, Cristi Neacșu, Soci, toți sunt prezenți la fața locului și au grijă atât de cei care au rămas acasă, să le aducă puțin din vibe-ul petrecerii și al mării pe frecvențe, dar și de cei care au venit la Constanța pentru Neversea. 


Suntem foarte bucuroși că putem fi alături de voi! Ieri am dansat pe muzica lui Dj Antenna, Clanker Jones, dar și Aqquanox, și a fost senzație! Abia așteptăm amintirile de azi!

Neversea înseamnă șase scene diferite, care acoperă toate gusturile și preferințele muzicale, de la mainstrean, la retro sau balcanic.

Spațiul este generos, așa că nu doar că vei face mișcare în timp ce te vei plimba dintr-o parte în alta a scenelor, dar este și foarte atent organizat, cu tot felul de activări nebune la tot pasul - de la 15 minute de libertate în aer, la tot felul de jocuri sau concursuri, shop-uri cu haine sau cosmetice. 

Te așteaptă o adevărată nebunie vizuală și nu vei ști unde să te oprești prima oară, așa că cel mai bine parcurgi tot perimetrul în primă fază, iar apoi te hotărâști unde vrei să rămâi.


Pe timp de zi există și șezlonguri și umbreluțe, ai deschidere la mare, așa că poți face o baie să te răcorești, dar pe timpul serii intrarea în apă este interzisă.

Apropo de asta, nu uita să te hidratezi, astfel încât să te bucuri cât mai mult de întreaga experiență.

Am uitat să-ți povestesc și despre animatoarele sirene, zâne sau cele pe picioroange care colorează decorul, îi dau un aer exotic și alături de care poți face poze instagramabile.

 


Lineup-ul primei zile nu a dezamăgit. Partydul Kiss FM a deschis party-ul direct de pe Main Stage cu melodiile alea ultra dansate, fix cât să ne pună sângele în mișcare; alături de ei a fost și ARGGO, DJ-ul care a câștigat concursul nostru Neversea, al cărui entuziasm s-a simțit până la public. 


Tot pe Main Stage am dansat și pe piesele Innei, artistă originară din Constanța, care ne-a povestit cum „cel mai bine se simte la ea acasă”, indiferent unde a ajunge în lumea asta mare, iar apoi a mulțumit din suflet publicului de foarte multe ori pentru toată iubirea și susținerea pe care a simțit-o din partea acestuia.


Grasu XXL a fost într-o formă de zile mari și a făcut un super show, unde cei din public au cântat la unison alături de el, iar apoi Lil Uzi Vert a venit ca o furtună pe scenă și atmosfera s-a încins și mai tare.

După incidentul în care Bebe Rexha și-a primit un telefon în față din partea unui fan, cât era pe scenă, și s-a ales cu multe vânătăi, și Lil Uzi a primit o sticlă în față, dar nu s-a lăsat afectat. 


Cu toate astea, ar fi important de menționat că hype-ul ăsta de a arunca cu lucruri în artiști nu este unul care ar trebui încurajat, mai ales că se poate lăsa cu probleme serioase. Cel mai bine ar fi să ne bucurăm pur și simplu de muzică, având în vedere că unicul ei scop este de a ne relaxa și de a ne uni, nu?


Au urmat spectacole incendiare și de la Alok (unde a cântat și Inna alături de el) și Timmy Trumpet, dar aș vrea să vorbesc puțin și despre scena Balkaniada, unde a fost mare, mare distracție.

Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor ne-au mers direct la suflet, iar apoi Viorica și Ioniță de la Clejani au păstrat vibe-ul cu lăutăreasca aia veche, cum doar ei știu s-o cânte.

La scena The Ark s-a lăsat cu rap și trappereală, alături de Amuly, Rava, Șatra și Nane, iar la cea Retro ajungeai înapoi în anii 1990, fix cu piesele alea pe care încă le știi pe de rost și care nu te lasă să stai locului nici măcar o clipă. Ce vibe mișto!!!


Abia s-a dus o zi din Neversea, iar povestea va continua încă trei de acum încolo, așa că ai grijă să-ți conservi din energie și abia așteptăm să ne regăsim la fața locului. 

PS: Nu uita să ne urmărești pe Facebook și Instagram pentru a fi la curent cu cele la fresh informații în timp real!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.