Kiss Time Out

Kiss FM la Neversea 2023 - ziua III în imagini

Am dansat până la răsărit!

Foto: Gabriel Crișan

Vremea de la Neversea 2023 ne-a dus prin toate anotimpurile, dar n-am ținut cont nici de extra-soare, nici de ploaie sau vânt, deoarece ne-am lăsat purtați de muzică și de atmosfera de libertate pe care am găsit-o aici.

Ți-am povestit deja cum a fost în ziua III de festival și cum ne-am purtat picioarele prin nisip de la o scenă la alta, timp în care ne-am făcut și pașii, dar ne-am bucurat și de vibe-urile diferite pe care le întâlneam în cale.

Event-ul de la Marea Neagră este despre prieteni, distracție și libertate, iar amintirile pe care ți le faci aici, suntem siguri că te vor ține o viață. Nu uita să te hidratezi, să-i respecți pe cei din jur și să fii responsabil, astfel încât să ai partea de cea mai bună experiență.

Până la urmă, muzica ar trebui să unească și să scoată ce-i mai bun din noi, nuu?

Și apropo de asta, de cum intri în festival, studioul Kiss FM te așteaptă cu cele mai fresh piese și cele mai bune energii! 

Dan Fințescu, OLiX, Ana Moga, Cristi Neacșu, Soci sunt toți prezenți la butoane și singura lor misiune este să te aducă mai aproape de mare, dacă n-ai reușit să ajungi la Neversea, să te distrezi și să-ți transmită din atmosfera asta magică pe care o găsim doar aici.





Ultima zi de festival vine cu un lineup top, după cum poți vedea și tu, așa că ne așteaptă o ultimă noapte de distracție până în zori, ok?


Nu uita să ne urmărești pe Facebook și Instagram pentru a fi la curent cu toate aventurile noastre de la Marea Neagră (și nu numai)!

Dacă vrei să simți puțin din ziua de ieri, atunci îți lăsam câteva imagini care să te aducă mai aproape de noi și de mare:


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.