Cool Stuff

Kiss FM la Neversea Festival, ziua III - ploaia și vântul nu au oprit distracția de pe litoral

Ziua III de Neversea ne-a prins la răsărit!

Foto: Gabriel Crișan

Au trecut trei zile de la începutul celui mai mare festival de pe o plajă din Europa și, da, încă mai putem, încă ne mai țin picioarele de dans și încă avem energie să petrecem alături de voi și să ne bucurăm de toată nebunia asta. 


Am început aventura pe o caniculă care ne-a toropit și am ajuns în a treia zi, unde am trăit un fel de toamnă târzie, cu mult vânt și ploaie mocănească.

Vremea a fost capricioasă, dar noi am îmbrățișat-o oricum și ne-am bucurat de întreaga experiență din plin.

Studioul Kiss FM este fix la intrarea în festival, publicul s-a obișnuit deja să vină și să se pozeze alături de noi, iar noi suntem fericiți să vedem cât suntem de iubiți de voi, pentru asta facem ce facem.


Dan Fințescu, OLiX, Ana Moga, Cristi Neacșu, Soci sunt DJ-ii care au avut grijă să-ți paseze din atmosfera prezentă la eveniment, atât la fața locului, cât și pe frecvențe, pentru toți cei care n-au putut să ajungă la Neversea anul ăsta. 

Nu doar că vei auzi de la ei cele mai fresh informații de la fața locului, dar zi de zi, unii dintre cei mai tari DJ din România au venit și au mixat pentru voi, chiar din fața studioului. 


Azi i-am avut pe OLiX , Dj Lexi și Dj Sava la butoane și chiar dacă afară a fost răcoare și a bătut vântul, ei au adus FOCUL live și în FM.

Emisia de pe litoral a început cu Dan și Ana, urmată de Soci și Neacșu; pasiunea lor pentru radio, cât și entuziasmul pe care-l au atunci când sunt ON se simte și se aude, așa că mesajele de la ascultători n-au încetat să apară, unde au povestit despre cât de bine s-au simțit alături de ei și atmosfera pe care au reușit s-o creeze.

Imaginile de mai jos, dar și video-ul despre cum muncește echipa Kiss FM pe „cod galben de vânt” nu mai au nevoie de nicio descriere.



Apropo de asta, nu uita să ne urmărești pe Facebook și Instagram pentru a fi la curent cu toate peripețiile noastre, dar și cu interviurile speciale pe care le-am luat pentru voi, de la OG Eastbull și Alexandra Stan, la CKay, Lost Frequencies și Don Diablo.


Odată ce am pornit la explorat festivalul, am trecut pe la toate cele șase scene și am apreciat încă o dată faptul că Neversea este eclectic și a ales să ofere o platformă tuturor iubitorilor de muzică, indiferent de ce gen preferă. 

Înainte să trecem și la artiștii care au cântat în cadrul evenimentului, vreau să-ți vorbesc și despre miile de oameni care au venit aici, de la părinți alături de cei mici, la liceeni, adolescenți și pâna la cupluri, vârstnici și găști de prieteni. 

Neversea oferă și un bun moment să faci „people watching”, deoarece mereu vei vedea ori un outfit nebun și colorat, ori personaje excentrice sau mult sclipici și codițe împletite.


La fel cum sunt și scenele diferite, așa sunt și oamenii, și am senzația că marea îi face pe mulți să se simtă liberi, să fie creativi și să se comporte fix așa cum simt.

Pe Main Stage am văzut show-ul făcut de Alexandra Stan, originară din Constanța, care a declarat că este extrem de emoționată să fie aici anul ăsta și că își „trăiește visul cu ochii”, iar apoi am dansat pe ritmuri africane marca CKay, mai ales pe melodia „Love Nwantiti”, aflată pe primul loc multă vreme în topurile noastre.


N-am lipsit nici de la Lost Frequencies și Don Diablo, dar apoi am fost la Oana Radu, unde am cântat alături de ea piesa-TOP - „Când am o zi grea.”


La The Ark l-a văzut pe Killa Fonic care nu prea a cântat, ci a lăsat playback-ul să-și facă treaba, n-am înțeles exact de ce, dar a fost emoționant momentul de la finalul show-ului, când a rugat publicul să strige numele lui Nosfe.

La scena Retro am dansat pe toate hit-urile copilăriei (și nu numai) și uite așa s-a făcut dimineață; știi vorba aia cu - timpul trece când te distrezi, nu?

Este și astăzi o zi, ultima, așa că ne odihnim puțin și o luăm de la capăt, să ne țină până anul viitor, ok?


Ne vedem la fața locului!

PS: Kiss FM este alături de tine și te încurajează să trăiești aceste momente și vremuri din plin, iar dacă deja ești pregătit pentru ediția de anul următor, nu uita să te ÎNREGISTREZI și primești un discount la biletele pentru 2024!

Citește și:

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.