Cool Stuff

Vezi primul trailer pentru „Wonka”, filmul în care Timothee Chalamet o ia pe urmele lui Johnny Depp

Să nu uităm că în noiembrie Chalamet va apărea și în a doua parte a francizei Dune.

Timothee Chalamet este noua versiune mai tânără a fabricantului de dulciuri Willy Wonka. În primul trailer pentru acest nou film se poate vedea cum Timothee intră perfect în pielea personajului.

El nu numai că interpretează faimosul personaj în mod convingător, după precedentele uriașe stabilite de actorii Gene Wilder și Johnny Depp, dar inspiră și publicul să îndrăznească să viseze.

Trailerul se deschide cu Wonka vorbind despre cum a călătorit prin lume timp de șapte ani pentru a învăța totul despre ciocolată înainte de a ateriza într-un oraș fictiv din Europa. În timp ce visează să dețină un magazin de ciocolată în acest loc, el este avertizat că va fi strivit de cartelul ciocolatei. 

Willy întâlnește o fată orfană și îi promite că îi va face viața mai bună. El continuă să facă niște ciocolate unice și creează o adevărată agitație pe străzi cu ciocolata care poate face ca persoana care o consumă să sfideze legea gravitației. Chiar și Willy și fata orfană merg într-o noapte la o plimbare pe cer.

În mijlocul tuturor acestor evenimente, Willy capătă mai multă determinare când își amintește cuvintele mamei sale: „Orice lucru bun din lume a început cu un vis”. Și, în cele din urmă, ajunge să înființeze cel mai mare magazin de ciocolată pe care l-a văzut vreodată lumea.

De asemenea, în trailer îi vedem și pe Olivia Colman, Rowan Atkinson în rolul unui preot și Sally Hawkins în rolul mamei lui Willy Wonka.

Acțiunea din „Wonka” este plasată înainte de filmul „Willy Wonka și fabrica de ciocolată” din 1971, cu Gene Wilder în rolul lui Wonka, într-o adaptare a cărții lui Roald Dahl din 1964, „Charlie și fabrica de ciocolată”.

Filmul va fi lansat pe 15 decembrie.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.