Cool Stuff

Mark Zuckerberg s-a antrenat cu doi dintre cei mai buni luptători de MMA ai momentului

Zuck pare a fi în formă maximă!

Mark Zuckerberg, CEO-ul Meta, s-a pozat alături de doi dintre cei mai buni luptători de MMA ai momentului, părând mai mult decât pregătit pentru acea presupusă „luptă în cușcă” cu Elon Musk.

Fotografia în care Zuck apare alături de Israel Adesanya și Alexander Volkanovski, campionul UFC la categoria mijlocie și campionul UFC la categoria pană, alimentează și mai mult zvonurile că lupta cu Musk va avea loc. Însă, în același timp poate fi doar o metodă de a face mișto de proprietarul platformei Twitter, fiind bine știut că Zuck e un fan al MMA și că se antrenează de ceva vreme cu antrenori de top. 


Poza vine după ce Musk a acceptat o invitație de la Georges St-Pierre, prin intermediul Twitter, de a se antrena cu acesta. Într-un tweet din 3 iulie, St Pierre a spus că a avut o „sesiune de antrenament grozavă” cu Musk.

Lucrurile s-au încins și mai mult după lansarea noii aplicații Threads de la Meta, care se dorește a fi un rival pentru Twitter. Twitter s-a confruntat cu o serie de probleme de la preluarea de către Musk, inclusiv o scădere a veniturilor din publicitate și concedieri importante.

Musk a reacționat la lansarea Threads amenințând că o va da în judecată pe Meta pentru furtul de secrete ale companiei. 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.