Cool Stuff

J Balvin și Maluma vor lansa o nouă piesă împreună - află mai multe detalii în interviul acordat de columbian pentru Kiss FM, la Neversea 2023

La Neversea 2023, Ana Moga a stat de vorbă cu J Balvin pentru Kiss FM.

Artistul columbian a făcut un show spectaculos pe scena principală din cadrul festivalului de la Marea Neagră, iar mii de oameni au cântat și dansat alături de el și dansatoarele sale talentate și seducătoare. 

În mod cert spectacolul oferit de el ne va rămâne multă vreme în memorie!

Ana Moga a reușit să-i ia un interviu și așa a descoperit cum Balvin se simte extrem de recunoscător pentru tot ceea ce are, dar și despre cum mama lui este cea mai mare susținătoare a lui. 

Balvin a ajuns în România după ce a ținut un show în Belgia și a mărturisit că de fiecare dată înainte să urce pe o scenă spune o rugăciune și vorbește cu echipa pentru a se asigura că toți au cele mai bune și optimiste energii în fața fanilor.

Un alt lucru interesant și care ne entuziasmează foarte tare este legat de faptul că Balvin va avea o nouă colaborare cu Maluma, pe noul album al celui din urmă, după cum i-a spus Anei.

Nu știm încă mai multe detalii, dar după succesul pe care cei doi l-au avut cu melodia „Qué Pena”, nu ne facem griji că nu va fi vorba de un hit. Abia așteptăm să-l ascultăm!


În altă ordine de idei, nu rata interviul de mai jos, cu tot cu momentul în care Ana și columbianul cântă împreună refrenul de la melodia „Loco Contigo”!


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.