Cool Stuff

Kiss FM la Neversea 2023 - ultima zi de festival a fost cireașa de pe tort

Pa, Neversea, ne revedem la anul!

Foto: Gabriel Crișan

Festivalul de la malul Mării Negre a ajuns la final și deja ne transportăm în timp spre următoarea ediție, deși, știm, cel mai bine este să trăim în prezent!

Și chiar asta am făcut, deoarece ne-am bucurat de fiecare moment mișto pe care event-ul ăsta l-a avut pregătit pentru noi, de la artiști de top și artificii, la activări senzație și muzică de calitate.


De-a lungul celor patru zile de distracție, Kiss FM a fost cu voi, încă de la intrarea în spațiul festivalului, iar Dan Fințescu, OLiX, Ana Moga, Cristi Neacșu și Soci au făcut emisiuni direct de pe plajă și au avut pe fundal mix-uri ale unora dintre cei mai cool și cunoscuți DJ din România. 

Spre exemplu, duminică, fondul sonor a fost asigurat de Candino Dj, Noris Gabriel, Dj Deny și Dj Alin Drăgan și nimeni nu a putut sta locului! A fost o nebunie tare frumoasă să transmitem direct de pe plajă și să aducem în casele ascultărilor atmosfera și vibe-urile Neversea!


Plus de asta, am pregătit și o serie de interviuri top, așa că stați cu ochii pe paginile noastre de Facebook și Instagram pentru a fi la curent cu ele. Ieri Ana Moga și Soci au stat de vorbă cu Mario Fresh, Smiley și J Balvin (alături de care Ana a și pregătit un moment viral - au cântat împreună piesa „Loco contigo”).


Cele șase scene nu au dezamăgit nici în ultima zi, iar artiști precum Smiley, Puya, Paraziții, Paul Kalkbrenner au fost prezenți pentru a-i distra pe cei prezenți.

J Balvin a fost spectaculos - cu adevărat un artist de Main Stage - și ne-a pus sângele în mișcare cu piese latino și reggaeton, alături de dansatoarele sale foarte sexy; el a luat și o tânără din public pe scenă, spre entuziasmul fanilor, alături de care a cântat o melodie. A fost o nebunie tare frumoasă. 

Salvatore Ganacci a păstrat tradiția și a pus trei manele pentru români, în timp ce la scena Balkaniada, Raluka & Proiectul Balkanic au adus ritmurile alea bune, urmată de Elena Gheorghe și Machedonii, unde s-a lăsat cu hore. 


Spre dimineață, scena Retro s-a umplut de oameni, iar dansul nu s-a oprit până la răsărit.

Neversea 2023 a avut muzică pentru toate genurile, a reunit mii de oameni pe plaja din Constanța și le-a oferit un prilej să se simtă liberi. Despre asta e vorba la un festival, unde la final rămân prieteniile, experiențele și amintirile.

PS: dacă deja te gândești la ediția din 2024, nu uita să te înregistrezi!


Citește și:


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.