Cool Stuff

Kiss FM a stat de vorbă cu DJ-ul Lost Frequencies în cadrul Neversea 2023: „Îmi găsesc liniștea în natură”

Lost Frequencies a fost prezent pentru a treia oară în România, în cadrul Neversea 2023.

DJ-ul belgian a ținut un show memorabil în cadrul festivalului de la Marea Neagră, iar colegul nostru Marian Soci a reușit să stea de vorbă câteva minute cu el, după cum poți vedea și tu în interviul de mai jos.

Artistul a povestit despre cât de entuziasmat este să fie din nou în țara noastră, dar și despre cum încearcă să fie cât mai prezent în viața lui, departe de telefon, în timp ce se bucură de tot ceea ce trăiește și are în jur. 


Întrebat și cum procedează atunci când nu are o zi sau o stare bună, Lost Frequencies a povestit despre cum își găsește liniștea în natură.

„Cred că ceea ce-mi eliberează mintea este faptul că pot merge în natură, să mă bucur de ea, asta mă ajută. Dacă pot să merg la mare sau într-o pădure, fără prea mult zgomot, unde să mă bucur de liniște, să mă relaxez, este perfect. Toate astea sunt momente bune pentru mine”, a zis el.

În ceea ce privește inspirația, DJ-ul a zis că apelează la Instagram și la toate clipurile pe care ceilalți DJ internaționali le postează: „Urmăresc foarte mulți DJ și deși telefonul nu-ți face bine uneori, alteori este bine să apelezi la el. Mulți DJ postează multe clipuri, iar tu poți asculta ceea ce fac, poți să intri într-un anumit mood. Spre exemplu, îmi zic - uite asta e o ideea mișto, ce a făcut el, și încerc să o aplic într-unul dintre cântecele mele, însă când fac asta, ajung să fac ceva complet diferit, dar faptul că am avut o idee în minte îmi permite să încerc ceva nou și să fac ceva diferit.”


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.