Cool Stuff

Cele mai tari 5 colaborări ale lui JO

JO va cânta la KIMARO 2023 în seara Kiss Energy, pe 12 august!

Încă de la 13 ani JO a început să studieze teorie muzicală și canto cu Crina Mardare. În anul 2009, participa în Finala Eurovision Junior România cu piesa „Girls don’t cry” și este reprezentanta României la celebrul concurs. Anul 2012 vine cu participarea în cadrul concursului X Factor, unde își demonstrează calitățile vocale și se clasează pe locul al doilea în finala concursului. Vara anului 2013 îi aduce rolul de prezentator în cadrul unei emisiuni de divertisment de la TVR. 

De atunci și până în prezent, cariera lui JO a fost în plină ascensiune, devenind una dintre cela mai populare artiste, cu foarte multe colaborări la activ. Dintre acestea, am ales să-ți prezentăm 5 dintre cele mai de succes colaborări ale sale: 

Între 11-13 august 2023, Kiss FM, Magic FM și Rock FM își unesc vocile pe scena KIMARO din Parcarea Plaja Venus, alături de unele dintre cele mai iubite vedete din România. 

JO va cânta la KIMARO 2023 în seara Kiss Energy, pe 12 august! 

JO x UDDI 

În 2014, JO colaborează cu Uddi pentru single-ul „Lasă-mă pe mine”, care este totodată și primul clip din cariera artistei. Însă, chiar dacă este primul, el a devenit și unul dintre cele mai de succes clipuri de la începutul carierei muzicale ale lui JO, cu 8,9 milioane de vizualizări pe YouTube. 


JO x Ruby

Colaborarea dintre Ruby și JO s-a bucurat și de un clip cool, ce surprinde în imagini buna dispoziție și pofta de viață, totul pe ritmuri de pop și reggae. Mai mult, scenariul videoclipului este scris chiar de către JO și Kobzzon. 

„Clipul a fost filmat și montat în două zile. Lucrez doar cu oameni care sunt super profi și care îmi fac față cu greu pentru că mă implic extrem de mult. Vreau să le mulțumesc tuturor că sunt alături de mine chiar și în momentele în care sunt mai dificilă, știu că e greu să lucrezi cu un artist perfecționist care se bagă încontinuu peste toți și toate. Dar într-un final merită!", povestea în 2022 JO.

 

JO x JUNO 

JO și JUNO au fost împreună aproape 5 ani de zile, apoi, în 2022 ei au anunțat că se despart. Însă, la începutul lui 2023, cei doi s-au împăcat, iar acum formează din nou un cuplu. Reconcilierea lor a venit la pachet și cu o piesă și un clip care spun totul: „Nimeni nu ne poate despărți”.


JO x Cabron 

La începutul anului JO și Cabron lansau „La mal”, o piesă care-și poartă ascultătorii printr-un carousel de emoții. Însă, nu este prima colaborare a celor doi, în 2018 ei au lansat împreună hit-ul „Cu inima”, piesa care a făcut valuri în industria muzicală și este în continuare ascultată de fani. „Cu inima” a strâns până în momentul de față nu mai puțin de 44 de milioane de vizualizări pe YouTube.


JO x Randi 

În 2015, JO colaborează cu Randi și lansează hit-single-ul „Până vara viitoare”. În doar 24 de ore de la lansare, piesa adună peste 300.000 de vizualizări pe YouTube. În scurt timp, single-ul intră în topurile muzicale și, în doar 5 luni, atinge performanța de 25 de milioane de vizualizări pe YouTube. 

În momentul de față, clipul are peste 75 de milioane de vizualizări și este cu siguranță cel mai de succes clip muzical din cariera artistei. 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.