Cool Stuff

Cele mai tari 5 videoclipuri de la Amuly

Amuly va cânta la KIMARO 2023 în seara Kiss Energy, pe 12 august!

Amuly este un fenomen de pe scena trap, deoarece fiecare piesă pe care o lansează este asemeni unui univers în miniatură, comprimat în doar câteva minute de duritate și emoție, vibe-uri și povești. 

De altfel, Amuly este o adevărată vedetă în lumea trapului din România, cu piese care au ajuns în trending și care au convins milioane de oameni că artistul își merită locul în industrie. 

Pe numele real Hameed Amil, artistul își scrie singur versurile încă de la vârsta de 11 ani și este, în prezent, parte din echipa Seek Music. Cea mai populară piesă a lui Amuly, „ABILLI”, are peste 34 de milioane de vizualizări pe YouTube.


Între 11-13 august 2023, Kiss FM, Magic FM și Rock FM își unesc vocile pe scena KIMARO din Parcarea Plaja Venus, alături de unele dintre cele mai iubite vedete din România.

Amuly va cânta la KIMARO 2023 în seara Kiss Energy, pe 12 august!

ABILI

Așa cum scriam mai sus, cea mai populară piesă a lui Amuly este, fără doar și poate, Abili, colaborarea cu Abi. Videoclipul de pe YouTube a strâns peste 34 de milioane de vizualizări.  


Să sară  

Un alt videoclip de succes din cariera lui Amuly este „Să sară”. Urcat în urmă cu 3 ani pe YouTube, acesta a strâns până în momentul de față 6,6 milioane de vizualizări. 

„Să sară” este și primul single extras de pe albumul „Blindat”, o melodie cu un vibe mega intens și o energie care nu te lasă să stai jos. La doar câteva ore de la lansare piesa urcă în trendingul YouTube și vine cu un mare potențial de hit la radio. 


Dansez 

„Dansez” este o piesă care se regăsește pe albumul „Portal”, al treilea album lansat de Amuly. La doi ani de la ultimul material discografic, Amuly ia cu asalt playlisturile și ne spune prin fiecare piesă câte o poveste. Piesa „Dansez” vine însoțită de un videoclip în care Amuly și Alexia sunt surprinși în cadre diferite, dar asemănătoare, pentru ca în cele din urmă să se întâlnească pentru acel „dans” care îi unește.


MUZICA

„Muzica” reprezintă prima colaborare a lui Amuly cu Connect-R. După acesta au mai urmat și altele, nu doar datorită prieteniei care s-a dezvoltat între cei doi, dar și datorită succesului pe care l-a avut „Muzica”. Clipul de pe YouTube a reușit să ajungă la momentul lansării în trending, iar până acum a strâns aproape 5 milioane de vizualizări.


Arabete 

Tot de pe albumul „Blindat” este și piesa „Arabete”, una dintre cele mai accesate piese de pe acest material, dar și de pe platformele de streaming.

Albumul Blindat s-a bucurat de popularitate încă din momentul lansării, ajungând cu 21 dintre cele 23 de piese în Top 50 Spotify România.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.