Kiss Time Out

Coldplay vor avea două show-uri în România. Ne vedem la concert?

Show-urile vor avea loc pe 12 și 13 iunie 2024.

Trupa a avut un succes incredibil cu turneul „Music Of The Spheres World Tour”, iar românii au fost în extaz în clipa în care au aflat că băieții vor veni și la noi, pentru un show pe Arena Națională, pe 12 iunie.

Cererea a fost incredibilă, așa că band-ul a anunțat un al doilea show la București, pe 13 iunie.

Fanii care doresc să aibă primii acces la bilete se pot înregistra acum la presale – care va începe marți, 25 iulie – pe Coldplay.com.


De asemenea, pentru evenimentul de la București, pe site va fi disponibilă și o campanie de presale destinată clienților BCR.

Campania de presale pentru București va începe la ora 09:00, precum și pentru Atena, Budapesta, Lyon, Roma și Helsinki, și la 10:00 pentru Düsseldorf, Munich, Viena și Dublin.

Vânzarea pentru publicul general începe vineri, 28 iulie, la 10:00 pentru toate orașele.

De la primul concert al turneului, „Music Of The Spheres World Tour”, ce a avut loc în martie 2022, Coldplay a vândut peste 7.5 milioane de bilete – cea mai mare cifră de vânzări a unui turneu în ultimii doi ani. Turneul a primit review-uri pozitive atât de la fani, cât și de la critici și a primit titlul de “Favourite Touring Artist” în cadrul premiilor AMA din 2022, precum și titlul de “Turneul Anului”, oferit de iHeartRadio Awards în 2023.

Luna trecută, un raport al Institutului de Tehnologie din Massachusetts a dezvăluit că acest turneu Coldplay a produs până acum cu 47% mai puține emisii de CO2 decât turneul precedent din 2016/ 2017 (în urma unei comparații de la show la show) și că până în prezent au fost plantați deja 5 milioane de copaci în toata lumea (câte un copac pentru fiecare participant la concertele trupei).


Noi am fost să-i vedem LIVE în Amsterdam și putem spune că merită 100%!

Evenimentele de la București sunt organizate de Emagic și Live Nation.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.