Cool Stuff

„Haita de acţiune”, pe locul 1 în top 10 cele mai vizionate filme ale momentului pe Netflix România

Comedia a intrat pe 21 iulie pe platforma de streaming și a ajuns în doar 48 de ore pe primul loc în topul celor mai urmărite filme ale momentului în România. De atunci nu a mai părăsit această poziție. 

„Haita de acţiune” spune povestea lui Denzel (Matei Dima), poliţist la rutieră, care se visează în filmele americane şi îşi doreşte să rezolve cazuri complexe. Este luat la mişto de toţi colegii lui din secţie pentru că este prea naiv să fie corupt şi nu-l duce capul destul cât să fie comisar adevărat. Împreună cu Oli (Antonia) o poliţistă care are probleme cu nervii pentru că e sătulă de misoginismul din România, şi Aurel, primul agent de circulaţie din departament de etnie rromă, încep să investigheze un caz interesant, însă scormonesc unde nu trebuie.  

Despre personajul pe care-l interpretează, Antonia ne-a povestit: 

„Am discutat mult despre personaj, am încercat să mă pun cât mai mult în pielea ei și vreau să cred că mi-a ieșit. Am avut parte de experiențe foarte interesante, am învățat de la un cascador profesionist, am făcut cascadorie cu mașina. Oli e foarte bold, badass, sigură pe ea, un personaj care nu se lasă afectată de misoginism.”


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.