Kiss Music News

CANDINO este DJ-ul Kiss FM la UNTOLD 2023 alături de Partydul Kiss FM

El a fost ales din aproape 100 de participanți la concursul „Fii DJ-ul Kiss FM la UNTOLD”

Și în acest an startul festivalului UNTOLD va fi dat de Partydul Kiss FM alături de câștigătorul concursului „Fii DJ-ul Kiss FM la UNTOLD.

Din aproape 100 de participanți înscriși la ediția din 2023, OLiX și Dan Fințescu l-au ales pe Ilie Candino Dorian aka CANDINO să urce alături de ei pe main stage-ul UNTOLD.  

„Indiferent că vorbim despre muzica, fotbal sau pictură, pasiunile au fost întotdeauna alimentate de vise, fără de care nu am putea să avansăm în ceea ce ne propunem să facem. Și, ca orice copil care își descoperă orientarea către un anumit domeniu, am început sa visez încă din adolescență la o cariera de DJ, mixând pentru cele mai frumoase publicuri, la cele mai tari petreceri, evenimente și festivaluri”, spune CANDINO. 



După mai bine de 10 ani de activitate, CANDINO poate spune că marea parte a visurilor și planurilor sale s-au transformat în realitate.

„Am luat la pas toate cluburile mari din țară, până am ajuns să mixez inclusiv la UNTOLD Festival pentru prima oară anul trecut, la scena Tram. Însă, mai presus de orice, cred că în cazul tuturor DJ-ilor, se află dorința de a trăi experiență unui DJ Set pe Main Stage. Consider că acel moment înseamnă apogeul a tot ce am trăit până atunci, dar în același timp și un nou început. Un început pe care îl aștept cu brațele deschise și de care m-aș bucura în fiecare secundă a lui, spunându-mi plin de entuziasm „Ai reușit!”, spunea CANDINO înainte de a afla că visul i s-a îndeplinit.   

Acum, datorită concursului „Fii DJ-ul Kiss FM la UNTOLD”, CANDINO va pune muzică alături de Partydul Kiss FM pe scena principală a celui mai mare festival din țară.

Ascultă și mixul prin care a reușit să-și câștige locul pe scena UNTOLD 2023.

00:36:30

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.