Kiss Music News

KIMARO 2023: 5 momente acustice VUNK care-ți vor face ziua mai frumoasă

Ne vedem pe plajă la KIMARO?

Dacă ești pregătit să asculți muzică live de calitate, atunci vino pe 11, 12 și 13 august, în Parcarea Plaja Venus, la cel mai tare festival românesc al verii.

Vino să fii parte din schimbul uriaș de energie, emoții și amintiri noi. Kiss FM, Magic FM și Rock FM devin una. Cu tine!

Accesul se face cu intrare liberă, dar dacă vrei să fii mai aproape de scenă, pe platformă la înălțime, cu zonă de canapele și bar separat, atunci îți poți achiziționa un bilet VIP de aici

În ceea ce privește line-up, ți-am pregătit nume sonore din showbiz-ul autohton, cum ar fi: Taxi, Feli, Puya, Voltaj, Amuly, Juno, Carla's Dreams, Trooper, Altar, Celelalte Cuvinte sau VUNK.


Și apropo de cei din urmă, trebuie să menționăm cum de 28 ani pe scena muzicală din România, VUNK este trupa inovației în rock-ul românesc. Băieții formează una dintre cele mai iubite trupe din showbiz-ul autohton, iar recent au lansat „Iar și iar”, care promite să devină un nou hit.

Compusă de către Cornel Ilie, „Iar și iar” este o piesă ce abordează tema dragostei și a dorinței de a trăi din plin momentele frumoase alături de persoana iubită. Versurile transpun emoțiile intense ale unei iubiri arzătoare și exprimă perseverența de a se întoarce mereu la acea dragoste. 

Și pentru că ne dorim să intri și tu în atmosfera de petrecere, ți-am pregătit o listă cu 5 momente acustice VUNK care-ți vor face ziua mai frumoasă:

VUNK - De azi încep să te uit (Live din sufragerie)

La un moment dat, în urmă cu doi ani, trupa a filmat o serie de melodii „live din sufragerie”, iar piesa asta face parte de pe albumul „Numai la Doi” Acustic.

Așa cum probabil te așteptai, versurile vorbesc despre o despărțire, după o mare iubire.

„De azi încep să te uit

Dar nu știu cum să-ncep,

Poate cu numele tău,

Așa că-ncep să șterg, pe rând,

Câte o litera de-ta”, cântă Cornel.

E o melodie tare sensibilă și frumoasă și sperăm să o auzim și noi LIVE, în cadrul KIMARO 2023.


VUNK feat. Holy Molly - Felicitări, ai reușit! 

Vocile celor doi artiști și chitara acustică se potrivesc de minune, iar varianta asta a piesei îți merge direct la suflet. Cântecul a fost compus de Cornel Ilie și produsă de Gabriel Maga, iar feeling-ul pe care ți-l lasă este dulce-amar.

„Holly Molly m-a impresionat foarte tare prin câtă emoție a adus cântecului nostru, prin felul propriu de a descoperi acest cântec, ce arată multă educație și cultură muzicală, la nivel de interpretare. Pe lângă toate astea am descoperit și un artist foarte serios, ceea ce este din ce în de mai rar, mai ales la generația foarte tânără”, a spus solistul la acea vreme.

Holy, pe de altă parte, a mărturisit și ea cum este onorată să aibă aceată colaborare: „Este poate primul dialog muzical pe care l-am avut până acum. Şi pentru că a fost atât de uşor să lucrăm împreună, am putut să scoatem la iveală, în varianta acustică, emoţia eliberatoare descrisă în piesă, îndemnul de a renunţa la greutatea pe care fiecare o poartă pe umeri când iubeşte şi nu e înţeles.”


VUNK feat. Lidia Buble - Vino, du-te (Acustic)

„Vino, du-te” este un cântec compus în perioada stării de urgență, de către Cornel Ilie, solistul formației și produs împreună cu Gabriel Maga, chitaristul VUNK. Versurile vorbesc despre o poveste de dragoste fără viitor. 

„Așa cum foarte multă lume se regăsește în cuvintele simple din cântecul nostru, la fel am vrut să transmitem și cu povestea și imaginea clipului. Să vadă fiecare dintre cei ce se uită la acest clip propria relație, cu cele mai firești reacții, întâmplări, gesturi. Și cele frumoase, și cele necontrolate. Şi cele de admiraţie, și cele de ignorare. Este un clip extrem de puternic ca mesaj, e o oglindă în care o lume întreagă se regăsește în cele două personaje din poveste”, a declarat artistul la acea vreme.

Varianta acustică a apărut la scurt timp după, de 24 februarie, de Dragobete.


VUNK & Amadeus - Românca (Acustic Version)

Melodia asta se dorește a fi o odă adusă tuturor femeilor din România și a fost lansată tot de Dragobete. „Românca” a apărut și sunt formă de EP, așa că fanii o pot găsi în mai multe variante, inclusiv cea acustică.

Melodia face parte de pe albumul „Vernisaj”, apărut la final de 2022, care conține o colecție de duete, alături de unele dintre cele mai bune voci feminine din industria muzicală românească si este primul album al trupei VUNK lansat pe vinil. Sună tare bine, nu zici?


Vunk - Așa, și? (acustic, în hotel la Iași)

În urmă cu 10 ani, băieții au făcut turneul acustic „Înconjurul Lumii”, iar la un moment dat, ajunși în Iași, după un spectacol de acolo, au ținut să înregistreze o piesă și din camera de hotel.

Am ales melodia asta pentru că ne arată pasiunea lor pentru muzică, dar și cât de mult se distrează în timp ce fac ceea ce le place. Pur și simplu video-ul și versurile te încarcă de energie, iar vibe-ul trupei a rămas neschimbat după atâția ani, iar asta contează cel mai tare, nu?


Abia așteptăm să-i ascultăm LIVE la KIMARO 2023. Ne vedem acolo, da?

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.