Cool Stuff

KISS FM la UNTOLD 2023 - ziua II de festival sau ziua în care Imagine Dragons au cucerit România

Experiența UNTOLD continuă!

În ziua a doua de festival, porțile s-au deschis la ora 16:00, iar publicul a fost întâmpinat așa cum se cuvine, cu o fanfară foarte cool, gata să le ofere energii pozitive și să-i introducă în atmosfera de petrecere.


Și KISS FM și-a luat același obiectiv, mai ales că studioul nostru este amplasat fix la intrare, așa că zeci de oameni s-au oprit să danseze alături de cei mai fresh DJ și să se bucure de muzica bună. 

Aici, zi de zi, Neacșu, Nico, Soci, OLiX, Dan Fințescu sunt prezenți live să-ți ofere cele mai noi știri din festival și să-ți aducă pe frecvențe puțin din atmosfera UNTOLD, așa că ar fi bine să fii cu urechile pe ei. 


Plus de asta, în spațiul nostru din parc te așteaptă foarte multe surprize și activări, motiv pentru care te așteptăm cu brațele deschise să ne cunoști și să ne distrăm împreună.

Studioul KISS FM devine timp de patru zile o scenă pentru cei mai cool DJ, iar ieri i-am avut pe OLiX, Victor Stan, NRB b2b BRN, Clanker Jones, Candino D, Bad & Boujee - nu ne-am putut opri din dansat!


Suntem aici să-ți facem viața mai frumoasă, așa că urmărește-ne și pe Instagram și Facebook, să fii la curent cu tot ceea ce postăm!

PS: Ieri am făcut interviuri cu Justin Jesso și Tujamo și abia așteptăm să le postăm, să le vezi și tu!


Record absolut UNTOLD - peste 115.000 de oameni au fost prezenți la eveniment

Ziua II a fost deschisă pe mainstage de Justin Jesso - americanul din Chicago s-a simțit fantastic alături de public, iar apoi a urmat Delia cu un show live senzație.

Pe lângă faptul că a avut o costumație superbă, artista a cântat în fața unui stadion aproape plin, iar momentul ei sigur va rămâne în inima celor prezenți.


Britanicul Olly Murs a dat tot ce-i mai bun din el pentru fanii săi și a declarat că este îndrăgostit de magia pe care acest festival reușește să o creeze. El a venit cu un show unic, iar pe lângă piesele sale a cântat foarte multe cover-uri populare, iar toți cei prezenți l-au acompaniat în cor!


Cei mai așteptați pe scenă au fost însă Imagine Dragons - Dan Reynolds (solistul), Daniel Platzman, Wayne Sermon și Ben Mckee au apărut pe Cluj-Arena, în ropote de aplauze și au oferit un show care va rămâne în istorie. 


Fie vorba între noi, pe lângă faptul că Dan a cântat la bustul gol și arată țiplă, el este și extrem de talentat și aproape două ore a ținut energia fanilor la cote înalte.


Am cântat alături de ei „Radioactive”, „Demons”, „Enemy”, „Thunder”, „Bad Liar”, „Believer”, „Whatever It Takes”, „Bones”, „Natural”, „Follow You” sau „Walking The Wire”, iar artistul, copleșit de emoții și dragostea cu care a fost întâmpinat, a declarat: „Vă iubim! Vă mulțumim pentru acest moment și pentru faptul că suntem împreună. Singurul lucru care contează e dragostea, voi ne-ați oferit-o!”


După ce trupa și-a luat rămas bun de la public, a urcat pe Main nonconformistul Salvatore Ganacci, iar suedezul nu a oferit doar un DJ set, ci un adevărat spectacol vizual, dar și mișcări de dans și glume. Aflat în turneu de promovare pentru noul album, „Take Me To America”, Salvatore a dansat alături de cei prezenți pe Cluj-Arena și a făcut o baie de mulțime.


Alesso, unul dintre cei mai book-uți artiști din 2022, a venit și el pregătit să distreze publicul și toată lumea a dansat pe unele dintre cele mai cunoscute piese din discografia sa, de la „Calling (Lose My Mind)”, „Under Control”, „If I Lose My Self”, până la „When I’m Gone” (feat. Katy Perry) sau „Words” (feat. Zara Larson). DJ-ul suedez a declarat că este emoționat de modul în care a fost primit de fanii UNTOLD, frumos nu?

Tujamo este unul dintre DJ-ii cu un fanbase uriaș în România, țară în care revine cu mult drag de fiecare data. Carismaticul DJ german a fost primit cu bucurie de fanii UNTOLD care i-au fost alături până la răsarit.

Artiștii de la Galaxy, Alchemy, Daydreaming, Fortune, Time, Tram și Retro au adunat zeci de mii de fani și în a doua zi de UNTOLD

Ca de fiecare data, cele mai cunoscute nume din trap, hip-hop, drum’n’bass sau dubstep au adunat mii de fani la Alchemy. 

Scena a fost gazdă pentru: Șatra B.E.N.Z, Rava, Azteca, Nane, Amuli, Gheboasa sau DJ-ul american Valentino Khan.

Templul techno, scena Galaxy, a fost gazdă pentru cele mai mari nume din cultura underground, dar și pentru un concept în premieră - Masquarade, cu germanul Claptone și invitații săi, Route 69 și Juliet Sikora. Duo-ul Camelphat, Bedouin, Mathame și Sublee au completat lineup-ul.

În această seară, mainstage-ul UNTOLD va fi deschis de B Jones, urmată de WizTheMC, Thievery Corporation, French Montana, Zhu, Eric Prydz, Martin Garrix și DJ Bliss. Ne vedem acolo, da?


PS: Dacă deja te gândești la următoarea ediție, atunci nu uita să te înregistrezi aici

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.