Kiss Music News

Cele mai tari colaborări ale lui JUNO

JUNO este artist și compozitor HaHaHa Production din 2016. A colaborat cu Smiley pentru piesa „RARA”, iar în noiembrie 2017 și-a lansat alături de Feli primul single – „Averile”.

De-a lungul timpului, JUNO a lansat piese ca „Praf” și „Ego", s-a remarcat și prin colaborările cu Kalle și Tequilla pentru piesa „Jack și Rom”, cu Jean Gavril pentru single-ul „Fata, bea cu mine”, cu Nicole Cherry pentru „Grenada” și cu Shift pentru „Dumbada”.

Din palmaresul artistului mai fac parte hituri precum „Cauta-mă”, în colaborare cu JO sau „Scumpă foc" cu Smiley.

Între 11-13 august 2023, Kiss FM, Magic FM și Rock FM își unesc vocile pe scena KIMARO din Parcarea Plaja Venus, alături de unele dintre cele mai iubite vedete din România. 

JUNO va cânta la KIMARO 2023 în seara Kiss Energy, pe 12 august! Iată care sunt unele dintre cele mai tari colaborări din întreaga sa carieră. 

Smiley feat. JUNO - Scumpa foc

După 20 de ore petrecute la filmările pentru videoclipul regizat de SAN, „Scumpă foc” a devenit pentru Adelina Pestrițu unul dintre proiectele ei favorite și unul dintre hiturile verii anului 2022, de pus non-stop pe repeat. 

De asemenea, pe YouTube clipul a reușit să strângă peste 6 milioane de vizualizări. 


JUNO X MIRA - Toata noaptea 

Piesa „Toată noaptea” este o idilă, o poveste de dragoste ce se naște natural și pasional într-o noapte nebună în club, în care muzica, distracția și emoțiile sunt garantate.

Chimia dintre JUNO și Mira este explozivă, specifică unui cuplu care se întâlnește pentru prima dată în club, aruncându-și priviri pline de înțeles și mister. Clipul a strâns și el peste 15 milioane de vizualizări pe YouTubb


JUNO X JO - Mă mai ia

Relația lui JUNO cu JO a fost cu ups and downs, iar piesa asta din 2021 a fost ultima lor colaborare înainte de a se despărți. Este clar o piesă specială și plină de o încărcătură emoțională care se simte și se vede în întregul videoclip care pe YouTube a fost vizualizat de fani de peste 10 milioane de ori. 


JUNO X Raluka - Doua inimi

După succesul înregistrat prin colaborarea cu JO, pentru piesa „Mă mai ia ”, JUNO lansează împreună cu Raluka HIT-ul toamnei 2021, „Două inimi”.

În noua piesă, artiștii atrag atenția asupra părții nevăzute a unei relații, despre care nu vorbește nimeni. Piesa prezintă o poveste de dragoste transformată într-o competiție în care doar ego-ul câștigă.

„Piesa asta nu are nevoie de vreo explicație, e o piesă din inimă. Dintr-una singură. Simt că piesa și clipul sunt cel mai calitativ, bun și sincer produs al meu de până acum. N-ar fi putut sa fie asta fără Raluka. Sunt onorat și recunoscător că a simțit să facă asta. E din „DOUĂ INIMI” piesa de fapt. Felicitări și mulțumiri, Fenom, Angus, Barz și HaHaHa Production”, a declarat JUNO la momentul lansării.


JUNO feat. JO - Nimeni nu ne poate despărți

Cum menționam și mai sus, JO și JUNO au fost împreună aproape 5 ani de zile, apoi, în 2022 ei au anunțat că se despart. Însă, la începutul lui 2023, cei doi s-au împăcat, iar acum formează din nou un cuplu. Reconcilierea lor a venit la pachet și cu o piesă și un clip care spun totul: „Nimeni nu ne poate despărți”.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.