Kiss Music News

Nicole Cherry lansează varianta live a hitului „Aș vrea să mă las de tine”

Locul 1 pe YouTube Trending timp de 8 zile consecutiv, peste 4 milioane de vizualizări și peste 60.000 de videos pe TikTok transformă cel mai recent single Nicole Cherry „Aș vrea să mă las de tine” într-un hit incontestabil.

Piesa compusă de Irina Rimes și produsă de Alex Cotoi s-a auzit pentru prima dată live pe scena Summer in the City Festival, unde artista a cântat în deschiderea lui Jason Derulo. A venit momentul ca Nicole Cherry să lanseze live session pentru „Aș vrea să mă las de tine”, alături de Nicole Cherry Band, cu sound cu accente rock, susținut de vocea impecabilă a artistei, totul filmat într-un cadru industrial.

Din trupa artistei fac parte Roberto Porta (tobe), Pavel Cristian Dragomir (bass), Damian Rusu (chitară), Leonard Croitoru (clape), Irina Rogojinschi (backing vocals). Video-ul a fost filmat și regizat de Quba, asistent Moza Kaliza, producție video Loops Production. 

Nicole Cherry a colaborat cu Ana Cucută (make-up), George Cozma (hair), Domnica Mărgescu și Daria Georgescu (styling).

Anul acesta, Nicole Cherry a bifat deja două colaborări de succes cu Carla’s Dreams pentru „Din cauza ta” și cu Tata Vlad pentru „Nu mai consum”.


Nicole Cherry este una dintre vocile remarcabile ale industriei muzicale din România, artistă, songwriter și actriță. Cu nenumărate hituri în topurile radio și TV, incluse în multiple playlisturi pe magazinele digitale, milioane de vizualizări pe YouTube și milioane de fani pe social media, Nicole s-a poziționat în cei 10 ani de carieră ca un artist top, cu show-uri memorabile. 

„Memories”, „Florile tale”, „Din cauza ta”, „Dansează amândoi” sunt doar câteva din piesele relevante care definesc un repertoriu complex.

Nicole Cherry a colaborat cu Mohombi, Joey Montana, Carla’s Dreams, NANE, Connect-R, Tata Vlad și alte nume din România și s-a făcut remarcată în filmul ”Romina VTM”, cea mai bine vândută producție în pre-sale din România.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.