Cool Stuff

„Retribution”, noul film al lui Liam Neeson, este numit „cel mai prost film al anului”

Noul thriller de acțiune al lui Liam Neeson, „Retribution”, a fost descris de critici ca fiind în cursa pentru „cel mai prost film al anului”, probabil și pentru un premiu Zmeura de Aur.

Regizat de Nimród Antal (care a mai făcut în trecut și „Predators”), filmul îl urmărește pe finanțistul Matt Turner (Neeson) care este amenințat de un terorist misterios în timp ce își conduce fiul și fiica la școală. Din distribuție mai fac parte Noma Dumezweni, Lilly Aspell și Jack Champion.

Este al treilea remake al filmului spaniol „The Stranger” din 2015, după adaptările germane și coreene din 2018 și, respectiv, 2021.

„Retribution”, care a fost lansat în SUA pe 25 august, a primit o recenzie negativă din partea publicației Rolling Stone, care l-a descris ca fiind o „un clișeu exploatat până la epuizare”.

O altă recenzie de pe NZ Herald poartă titlul: „Retribution-ul lui Liam Neeson poate intra în cursa pentru „Cel mai prost film al anului”.” 

Filmul, care în prezent are o notă de 43 pe Metacritic, a fost primit negativ și de The New York Times. "[Gravitatea lui Neeson] nu poate salva singură artificiile frustrante ale intrigii și dialogul ridicol care face ca personajele să pară din ce în ce mai proaste cu cât își explică mai mult motivațiile", se arată în recenzie.

Filmul a avut premiera în România pe 25 august:


Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.