Cool Stuff

DesKiss Dimineața, 19 septembrie - reguli și rețele sociale, James Hype la București și piesă în premieră, Delia x Johnny Romano

De luni până vineri, între 07:00 și 10:00, la „DesKiss Dimineața”, Cătălin Oprișan, Ciprian Dinu și Corina Băcanu spun lucrurilor pe glume!

Ziua de marți a început cu multă energie, iar kissomanii tăi preferați au vorbit despre agentul termic (lipsă) care urmează să fie băgat în calorifere, cu speranța că anul ăsta vom avea mai multă căldură ca anul trecut.

S-au făcut glume, ascultătorii au trimis și ei mesaje, iar până la proba contrarie, optimismul a rămas la cote înalte.

Cătălin ne-a povestit și despre singura melodie românească care a existat într-un top BBC (făcut pentru Europa de Est), în 1978, Semnal M și „Moara”, deși ne-am bucurat cu toții și am ascultat și piesa clasică „La fereastra ta.” Ce frumos, nu?



Semnificațiile zilei

Ciprian ne-a trecut și prin semnificațiile zilei, iar astăzi avem: Ziua Internațională a Păcii (21 septembrie), Ziua Internațională a Vorbirii ca un Pirat (revedem filmele cu Jack Sparrow?), dar și Ziua Batman. Mai mult, în România se serbează Ziua Artileriei și a rachetelor antiaeriene. 

Cât despre sărbătoriți, pe 19 septembrie 1927, s-a născut la Chisinau, Angela Moldovan, cunoscuta cântăreață de muzică populară românească (d. 13 octombrie 2013, București).

Tot într-o zi de 19 septembrie, în 2011, a murit compozitorul, pianistul, contrabasistul aranjorul și conducătorul de formație român de etnie romă, Johnny Raducanu.

Ai cuvântul!

În această dimineață, ascultătorilor li s-au cerut să dea răspunsuri care să înceapă cu litera „T”. Saveta din Bistrița a intrat în direct și a reușit să răspundă corect la toate întrebările. Așadar, ea a plecat de la DesKiss Dimineața mai bogată cu 100 de euro.

N-aduce anu' ce-aduce Băcanu 

Corina a ales să nu glumească astăzi la rubrica ei și să vorbească despre un subiect serios - rețelele sociale. Practic, ea a povestit că s-a întâlnit cu o prietenă terapeut, care i-a povestit despre cum are foarte mulți pacienți deprimați, anxioși și triști din cauza rețelelor sociale.

Kissomana a povestit cum mulți dintre noi nu mai facem diferența dintre realitate și social media, așa că a transmis că internetul nu se rezumă doar la Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, ci există și foarte multe alte informații care pot fi accesate.

Corina a spus și despre grija pe care părinții ar fi bine să o aibă asupra celor mici, dar și asupra tinerilor, atunci când vine vorba de rețelele sociale, iar apoi a menționat câteva reguli pe care le are pentru a-și păstra sănătatea psihică. 

În primul rând, ea a recomandat ascultătorilor să dea block tuturor celor pe care-i consideră toxici sau care nu le plac, deoarece libertatea de exprimare nu înseamnă să expui și lucruri care pot face rău altor oameni, dar și să-și restricționeze conturile, dacă vor să evite anumite păreri sau informații.

I-a mai încurajat să ia uneori o pauză, să nu-și facă conturi false și să realizeze că nu contează ce zic XYZ din online.

Întreaga ei intervenție, în podcast-ul de mai jos.

Anamaria Hâncu în studio

Anamaria Hâncu s-a alăturat celor trei kissomani pentru a vorbi despre o premieră la noi în Capitală. James Hype lansează primul show Stereohype la București, pe 23 septembrie, la Laminor Arena. James Hype revine în România pentru a doua oară, tot la București, pe 23 septembrie, la Laminor Arena. 


El aduce în premieră noul concept de show Stereohype al labelului pe care l-a fondat ce include un DJ set special extended pe care îl pregătește pentru fanii care vor veni să se bucure de muzica lui. 

Artistului i se vor alătura Tita Lau și R3wire, ambii producători și DJi la Stereohype, casa de discuri a lui James Hype.

James Hype este considerat astăzi unul dintre cei mai buni DJ din lume și a demonstrat acest lucru prin toate reușitele de până acum: single-urile sale cumulează sute de milioane de stream-uri și sunt ascultate la toate festivalurile și cluburile din întreaga lume, iar piesele cele mai de succes au obținut premii importante. 

Mai multe informații în podcast-ul și în materialul de mai jos. Bilete îți poți lua de aici.

Melodia care trezește nostalgia

Corina a propus o piesă din 2023, dar care este un remix după o piesă mai veche - Queen Omega & Little Lion Sound - „No Love”


Cătălin a mers pe Regele Muzicii Pop și a propus Michael Jackson - „Remember The Time”


Ciprian a venit cu propunerea - Nana - „Dreams”


Ascultătorii au votat în egalitate, așa că au putut să audă toate melodiile la radio.

Piesa în premieră

Kiss FM este locul unde se ascultă hit-urile, așa că astăzi a fost difuzată în premieră melodia „Miami”, semnată de Delia x Johnny Romano.

Cântecul face parte de pe coloana sonoră „Miami Bici 2”, film care va avea premiera pe 24 noiembrie 2023. O vei putea asculta și live, când Delia pregătește o mare surpriză fanilor, rămâne să stai cu urechile pe noi! 


DesKiss Dimineața - invitată Anamaria Hâncu - 19 septembrie 2023

DesKiss Dimineața, 01:11:54

DesKiss Dimineața - 12 iulie 2024

DesKiss Dimineața, 01:11:49

DesKiss Dimineața - 11 iulie 2024

DesKiss Dimineața, 01:01:11

DesKiss Dimineața - invitată JO - 10 iulie 2024

DesKiss Dimineața, 01:12:40

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.