Cool Stuff

Kim Kardashian și-a făcut debutul în „American Horror Story: Delicate”, iar criticii au lăudat-o pentru rol

Kim Kardashian pare că se descurcă și la actorie.

Bruneta și-a făcut debutul în serialul „American Horror Story: Delicate”, iar criticii au lăudat-o pentru rol.

Kim o joacă pe Siobhan, publisher-ul actriței Anna Victoria Alcott (Emma Roberts).

Kardashian are un personaj savuros, dar și replici interesante, cum ar fi: „Then tell the Daniels to suck my c---!” - care se referă la un client care refuză să-i dea o zi liberă pentru a filma o reclamă.






„Simți cum Kim aduce un omagiu lui Kris Jenner în rolul ăsta. Este perfectă pentru rol. Toată lumea ar trebui să se liniștească, nu e ca și cum o joacă pe Portia în „Neguțătorul din Veneția” de William Shakespeare”, a scris Dedline.

„Calitățile actoricești ale lui Kim sunt mai potrive pentru People’s Choice decât pentru Emmy-uri, dar așa cum au demonstrat și alte vedete care au jucat în serie înaintea ei, Jessica Lange și Lady Gaga, nu se dezice de potențialul serialului”, au comentat și USA Today.






Coleman Spilde de la The Daily Beast a avut și el vorbe bune despre vedetă: „La premiera show-ului, prestația lui Kim este cea care-i va face pe oameni să urmărească toate episoadele. Modul afectat în care-și spune replicile și fața ei familiară te-ar putea face să nu iei seria în serios, dar fix de asta are nevoie serialul ăsta - un sezon care a renunțat din a încerca să fie mai mult decât bun și fun.”

Noul sezon mai include în distribuție și alte nume sonore din industrie, cum ar fi: Cara Delevingne, Michaela Jaé Rodriguez și Zachary Quinto. 

Kim, la rândul înainte, după ce a fost făcut public faptul că a acceptat rolul, a dezvăluit că a luat lecții de actorie: „Este foarte amuzant să ieși din zona ta de confort și să încerci ceva nou și să crești. Îmi place să mă provoc singură.”


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.