Kiss Music News

Călătorie spre ,,Infinit” cu Roxen

După ce Roxen ne-a lăsat să ne bucurăm de piesa ,,Cenușă”, artista revine cu o piesă care să vă atingă, din nou, inima. Chiar dacă nu s-au inventat cuvinte pentru feeling-ul inegalabil dintre două persoane…

,,Infinit” este piesa care reușește să încapsuleze toate emoțiile prin sound, versuri și interpretare. 

Creditele pentru ,,Infinit" merg către Theea Mărculescu și David Ciente, care s-a ocupat și de producție. 

,,Ador să interpretez această piesă, îmi amintește de primii fluturi în stomac pe care îi ai când ești îndrăgostit. Sper ca <<Infinit>> să fie soundtrack pentru cât mai multe povești de iubire cu happy end. Love.” ne spune Roxen. 


Roxen e un artist complex, cu un sound visător, bogat și o voce profundă. Piesele și versurile sale creează un univers unic, unde totul e posibil. Cu o audiență internațională în continuă creștere, Roxen a reușit să ajungă cu piesele sale pe locul #1 în Polonia și CIS. Artista a dezvoltat și pe plan național o comunitate strânsă de fani, care au adus-o de 3 ori pe locul #1 în topurile din România. Pentru artistă, fiecare experiență muzicală e o nouă călătorie prin alte dimensiuni, vibe-ul său muzical făcându-și efectul ca o vrajă, care fascinează și conturează o nouă lume. În 2023, artista a atras atenția radiourilor și a publicului cu piesa ,,Cenușă”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.