DesKiss Dimineața, 27 septembrie - invitați Mario Fresh, Renvto, Dragoș Bucur și Dorian Boguță

De luni până vineri, între 07:00 și 10:00, la „DesKiss Dimineața”, Cătălin Oprișan, Ciprian Dinu și Corina Băcanu spun lucrurilor pe glume!

Share

Și astăzi ascultătorii Kiss FM au fost tratați cu vitamina 3C timp de 3 ore. Oprișan a început direct cu un anunț pentru părinți: să-și lase copiii să joace fotbal de mici, ca să n-ajungă ca el, să descopere grupe noi de mușchi la o vârstă înaintată, prin intermediul febrei musculare.

Semnificațiile zilei

La semnificațiile zilei, Ciprian Dinu a adus aminte că astăzi este Ziua Zdrobirii cutiilor goale de bere, un obicei care are loc zilnic în Militari, cartierul lui Oprișan. Tot azi mai este și Ziua Mondială a Turismului, lucru care i-a făcut pe kissomani să-și aducă aminte că patronatele din turism cer ca românii care merg în vacanță în străinătate să plătească o taxă în plus. 

Corina și-a amintit și de asumarea declarată de guvernanți atunci când adoptă pe repede înainte pachete de legi sau de taxe cu efecte devastatoare. 

„În companiile private, când un șef își asumă responsabilitatea și nu se ating obiectivele, asta înseamnă că el fie e dat afară, fie e mutat la subsolul clădirii”, a spus Corina.  

Apoi, Corina a ținut să-i întrebe pe ascultători cum își asumă clasa politică de la noi răspunderea, ce înțeleg ei din acest lucru.  

Răspunsurile nu s-au lăsat prea mult așteptate și au fost destul de evidente: că politicienii își asumă răspunderea de 30 de ani și nimeni, de fapt, nu răspunde; că se asumă unii pe alții, că ei își asumă și noi trăim în sărăcie; că își asumă, dar dacă se întâmplă ceva nu e vina lor, ci a altui partid sau a cetățenilor.   

Invitatul emisiunii - Edy Chereji

Edy Chereji a venit la DesKiss Dimineața pentru a anunța când are loc UNTOLD Dubai: 15-18 februarie 2024. 

„Construim o poveste și peste hotare, iată că UNTOLD ajunge în Dubai și am anunțat data festivalului, din 15 până în 18 februarie, prima ediție UNTOLD Dubai. E un cadou frumos de Sf. Valentin pentru iubitul, iubita”, a spus Edy. 

 

Edy a mai spus că e o perioadă foarte bună pentru Dubai, pentru că în februarie acolo sunt 30 de grade, dar și că pe 3 octombrie se pun în vânzare primele 5000 de bilete pentru UNTOLD Dubai și vor avea un preț special: 139 de euro. 

Din line up va face parte Armin Van Buuren, dar și alți 200 de artiști 

Ai cuvântul!

În această dimineață, ascultătorilor li s-au cerut să dea răspunsuri care să înceapă cu litera „C”. Georgeta a intrat în direct și a reușit să răspundă corect la opt din cele zece întrebări. Așadar, ea a plecat de la DesKiss Dimineața mai bogată cu 80 de euro.

Invitatul emisiunii 2 - Mădălina din Danemarca 

Mădălina din Danemarca, una dintre fanele emisiunii, a venit în studioul Kiss FM pentru a povesti cum este să faci parte din diaspora într-o țară în care vara durează două săptămâni. Nu a venit cu mâna goală, ci cu tot felul de bunătăți, printre care și un somon afumat cât o chitară.  


Ea a spus că atunci când i se face dor de România, i se face dor de prieteni și rude, pentru că felurile de mâncare pot fi replicate cu succes oriunde. 

Invitații emisiunii 3 - Mario Fresh & Renvto, Dorian Boguță și Dragoș Bucur


Din 27 octombrie, în cinematografe va rula noul film al lui Dragoș Bucur și Dorian Boguță: „Încă două lozuri”, așadar ei au venit să vorbească la DesKiss despre această a doua parte a comediei, în care acum lozurile se transformă în criptomonede. Mai mult, ei au venit să și cânte alături de Mario Fresh și Renvto. 

Pentru cei care încă nu știu, în filmul „Încă două lozuri”, Sile iese din închisoare cu ideea să se îmbogățească minând criptomonede. Împreună cu Dinel și Pompiliu îl cunosc pe Ionuț, premiantul județului, cu ajutorul căruia reușesc să mineze criptomonede în valoare de 6 milioane de euro pe care le stochează pe un stick USB. Dinel e responsabil de păstrarea în siguranță a stickului, dar reușește performanța să-l piardă foarte repede, așa că cei trei pornesc în căutarea lui.


După ce au cântat piesa „Ce seară minunată”, ei au mai rămas cu toții alături de kissomani și au mai povestit despre film. 

„Are Dorian o vorbă bună când vorbim despre filmul ăsta. Zice că de când am lansat „Două lozuri” i s-au adresat două întrebări: ce culoare are mașina și când facem partea a doua. Dar acum rămâne doar prima întrebare fără răspuns”, a spus Dragoș.  

Mario Fresh și Renvto au povestit și ei cum a fost să facă echipă cu cei doi actori și că aceștia au un talent muzical înnăscut. De asemenea, Ciprian a îndemnat ascultătorii să caute și videoclipul piesei, în care joacă și fata lui Bucur, Sofia, care seamănă foarte mult cu mama ei, cu Dana Nălbaru. 


DesKiss Dimineața - invitați Edy Chereji, Mario Fresh, Renvto, Dragoș Bucur și Dorian Boguță - 27 septembrie 2023

DesKiss Dimineața, 01:22:24
Podcast

DesKiss Dimineața - invitată Minelli - 29 noiembrie

DesKiss Dimineața, 01:27:17
Podcast

DesKiss Dimineața - 28 noiembrie 2023

DesKiss Dimineața, 01:14:57
Podcast

DesKiss Dimineața - invitată Holy Molly - 27 noiembrie 2023

DesKiss Dimineața, 01:23:24
Podcast
Share