Cool Stuff

Jada Pinkett Smith vorbește despre reacția copiilor ei după lansarea cărții sale de memorii

„Worthy”, cartea lansată de Jada Pinkett Smith unde-și spune povestea vieții sale, nu ocolește niciun subiect.

Într-un interviu acordat celor de la InStyle, actrița a vorbit despre opinia familiei sale în urma apariției cărții.

Jada a mărturisit că le-a vorbit tuturor celor apropiați despre lucrurile pe care le va scrie. „Le-am spus despre ce voi scrie în carte, cât și ce povești voi spune despre fiecare în parte, iar apoi i-am întrebat ce părere au despre asta”, a spus vedeta.

Ea (52 de ani) și Will (55 de ani) au împreună doi copii, Willow (22 de ani) și Jaden (25 de ani); Will mai are un fiu, Trey (30 de ani), din fosta lui căsnicie cu Sheree Zampino.

„Willow a citit cartea, ea citește extrem de mult și este următorul autor din familie”, a spus Smith despre fiica ei, cea care își va lansa un roman de ficțiune în mai 2024.

„Willow a iubit cartea înainte să fie editată. Pur și simplu nu mai avea răbdare și mi-a spus - mamă, iau exemplarul ăsta, îmi voi termina lectura. A fost extrem de entuziasmată. Însă băieților doar le-am povestit despre ce va conține și ei o vor citi ulterior”, a adăugat actrița.

În paginile cărții, Jada a dezvăluit multe secrete ale familiei sale, inclusiv faptul că ea și Will nu mai au o relație din 2016.

Și Will a făcut o dezvăluire despre ceea ce a simțit după ce a citit cartea. La finalul unui interviu pe care l-a acordat lui Jay Shetty, în cadrul podcast-ului „On Purpose”, moderatorul i-a citit Jadei o scrisoare pe care actorul i-a scris-o.


„Tocmai ce am terminat cartea ta. Este fantastic faptul că am realizat cum după ce mi-am petrecut aproape toată viața lângă tine, am putut să fiu șocat, minunat, surprins și amuzat, iar apoi inspirat și, în cele din urmă, cu inima frântă. Am fost copleșit de întreaga poveste. Una este să asculți povești la un grătar cu familia, dar a fost copleșitor să-ți cuprind toată povestea. Dacă aș fi citit cartea asta în urmă cu 30 de ani, în mod cert te-aș fi îmbrățișat mai des. O voi face de acum încolo”, a notat Smith.

Jada, la rândul ei, a spus celor de la People: „Încă încercăm să ne dăm seama despre cum vor evolua lucrurile. Relațiile sunt un organism în sine și mereu se schimbă și se transformă. Am lucrat extrem de mult împreună la noi. Încă ne iubim foarte tare și încă încercăm să ne dăm seama ce înseamnă asta pentru noi. Foarte multe s-au întâmplat în ultimii doi ani.”

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.