Cool Stuff

DesKiss Dimineața, 19 octombrie - invitată Lora

De luni până vineri, între 07:00 și 10:00, la „DesKiss Dimineața”, Cătălin Oprișan, Ciprian Dinu și Corina Băcanu spun lucrurilor pe glume!

Astăzi a fost o dimineață perfectă, plină de vitamina 3C! În plus, la micul dejun s-au servit ecleruri, ouă și kefir.  

Corina a vrut să știe din start pe ce grupuri de whatsapp stau ascultătorii DesKiss, ea mărturisind că este membră a Grupului de Inițiativă Civică „Părinți de Cireșari”.  

Ascultătorii au răspuns în număr mare și astfel am aflat că ei stau pe grupuri pe care se organizează ieșiri la fotbal și bere, de mămici, grupuri de bloc, de scară, de etaj, de apartament, de birou etc. 

Semnificațiile zilei 

Ciprian a ajuns într-un final și la calendarul cu buze roșii și a anunțat că astăzi, 19 octombrie este Ziua Internațională a ginului tonic, Ziua „Evaluează-ți viața”, Ziua Acțiunii Umanitare Mondiale, dar și Ziua Globală a Demnității.

Codruța Simina - cum verificăm informația 

Pentru că e joi, alături de kissomani a fost și Codruța Simina. Pentru că avem din ce în ce mai multe conflicte despre care aflăm și ne și pregătim, la anul, pentru patru runde de alegeri, Codruța a venit cu trei sfaturi șmechere despre cum să ne ferim de capcanele informaționale. Așadar, când răsfoim știrile și vrem să fim ca niște detectivi ai adevărului, să punem aceste întrebări în joc:

1. Cine e în spatele informației?

Cine a zis? Cine a scris? Să înțelegem cine a făcut știrea asta și să-i analizăm trăsăturile subiective, credibilitatea și motivele. Hai să ne ferim de șmecherii cu conflicte de interese și să-i dăm un check la sursele de încredere.

2. Ce dovezi ai, maestre?

Deci, dacă cineva vine cu povești, să-i spunem: "Bă, adu-mi dovezi!" Că doar informația serioasă se bazează pe niște dovezi tari, nu pe vorbe în vânt. Dacă nu avem dovezi, începem să ne gândim că poate ne trag pe sfoară cu niște povești de adormit copiii.

3. Ce spun alte surse?

Hai să nu fim naivi, să nu ne bazăm doar pe o singură voce. Verificăm informația asta bătând la ușile altor surse să vedem dacă e adevărată. Dacă toți zic la fel, ne crește încrederea, dar dacă cineva începe să cânte altceva, poate să fie semn că e timp să mai vedem și alte surse.

 Ai cuvântul!

În această dimineață, ascultătorilor li s-au cerut să dea răspunsuri care să înceapă cu litera „T”. Alina din Prahova a intrat în direct și a reușit să răspundă corect la toate cele zece întrebări. Așadar, ea a plecat de la DesKiss Dimineața mai bogată cu 100 de euro.

Invitata emisiunii - Lora 

Lora a venit la DesKiss Dimineața pentru a cânta în premieră noua ei piesă, „Goală”. 


După cântare, toate hainele au rămas acolo unde trebuie, iar Lora a mai rămas și ea în studio la povești cu Corina, Ciprian și Cătălin. 

Ciprian a vrut să știe cum își păstrează Lora zâmbetul și zenul, iar artista a răspuns: 

„Mă ajută mult muzica. E important să te trezești dansând, zâmbind, programează-ți televizorul să se deschidă pe un post de muzică sau alarma să fie o piesă faină care să te trezească zâmbind. E foarte important startul! Că lucruri nașpa se întâmplă pe tot parcursul zilei, nu scapă nimeni. Dar despre asta e viața, despre piedicile astea și cum trecem peste ele”, a mărturisit Lora. 


Lora a mai povestit și cum reușește să aibă atât de mare grijă la ceea ce mănâncă. 

„Am prietene care sunt atât de frumoase și sunt mai mari decât mine, dar părem de aceeași vârstă, pentru că au grijă să se hrănească, nu să mănânce. Deci, combustibilul pe care-l bagi în tine te face o mașină performantă sau o rablă.  De exemplu, dimineață mănânc două linguri de ovăz, cu o lingură de chia, cantitate dublă de lapte de cocos sau de migdale, lăsate peste noapte la frigider. Mai pun fructe de pădure, mix de semințe și fulgi de cocos. La prânz mănânc legume la grătar și pește sau o cantitate de carne cât palma, o dată pe săptămână”, a spus Lora. 

Tot ea a mai povestit că a aflat de la o clinică de detox că cele mai multe probleme le avem de la excesul de carne, nu zahărul, cum se credea. 

Lora a mai dezvăluit și că a filmat destul material video cât a fost în Bali, dar așteaptă piesa care să se potrivească pentru a-i face un videoclip cu acele filmări.  

  

DesKiss Dimineața - invitată Lora - 19 octombrie 2023

DesKiss Dimineața, 01:21:54

DesKiss Dimineața - 1 mai 2024

DesKiss Dimineața, 01:12:53

DesKiss Dimineața - 30 aprilie 2024

DesKiss Dimineața, 01:11:41

DesKiss Dimineața - 29 aprilie 2024

DesKiss Dimineața, 01:14:09

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.