Kiss Music News

Holy Molly lansează videoclipurile pieselor ,,Atac de panică” și ,,Jumătate”

,,Liliac” este primul EP al lui Holy Molly, un material sensibil, vulnerabil, despre care artista spune că este jurnalul sufletului meu din ultimul an. Odată cu acesta, Holy aduce două videoclipuri noi pentru piesele ,,Atac de panică” și ,,Jumătate”. 

,,Atac de panică” spune povestea unui cuplu care își caută echilibrul, în timp ce unul dintre ei trece prin atacuri de panică severe. Videoclipul îi are ca protagoniști speciali pe părinții lui Holy Molly, piesa fiind inspirată de povestea lor.

Piesa a fost scrisă de Holy Molly, Adi Istrate și Alexandru Turcu, care s-a ocupat și de producție. Videoclipul a fost realizat cu Isabella Szanto ca regizor, cu Denis Rusanovski ca DOP,  iar producția a fost realizată de Mihai Iancu și Bogdan Zamonea. 


,,Jumătate” întregește puzzle-ul EP-ului prin mesajul sensibil, vorbind despre legătura, interdependența dintre două persoane și dorința de a aduce pe cineva înapoi în viața ta, simțindu-se ca o jumătate. 

Piesa a fost scrisă de Florian Rus, Adi Istrate, Holy Molly și Alexandru Turcu, care s-a ocupat și de producție. Creditele video merg către Isabella Szanto ca regizor, Denis Rusanovski ca DOP și Mihai Iancu și Bogdan Zamonea, pentru producție.  


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.