Cool Stuff

KISS FM la 20 de ani! De vorbă cu DJ-ii Ana Moga, Alex Ștefănescu și Cristi Neacșu

La mulți ani, Kiss FM!

Pe 6 noiembrie Kiss FM împlinește 20 de ani, așa că te așteaptă o zi plină de surprize și invitați speciali, dar mai ales, multă muzică bună!

Nu uita să stai cu urechile pe noi și haide să ne sărbătorim împreună!

Kiss FM înseamnă și vocile pe care le auzi tot timpul, care ți-au devenit prietene și care-ți fac mereu zilele mai frumoase. 

Am stat de vorbă cu DJ-ii postului de radio pentru a descoperi ce înseamnă pentru ei să lucreze aici și cât de mult li s-a schimbat viața de când au ales acest job. 

Continuăm seria cu Ana Moga, Alex Ștefănescu și Cristi Neacșu.

Ana Moga


Ana Moga la începuturile sale în radio


Ana Moga în prezent

Care este prima ta amintire cu Kiss FM?

Aveam în jur de 16 ani, iar la TV am văzut un promo cu Kiss FM, promo care mi s-a părut foarte mișto și edgy pentru acele vremuri. Cred că era prima campanie de marketing a Kiss-ului și mi-a plăcut foarte tare ideea cu „Cei mai fericiți DJ sunt la Kiss FM.”

Atunci a fost momentul în care mi-am zis: „hmm, cred că vreau să ajung și eu acolo.” Și asta am și făcut. Am muncit mult să ajung la nivelul din prezent, dar a fost un parcurs frumos, organic și plin de experiențe tare faine.

Ce înseamnă pentru tine radioul?

Radioul înseamnă foarte multe pentru mine. E locul unde pot să fiu eu 100% și simt că atunci când sunt live, lumea este a mea pentru trei ore. Schimbul de energie dintre mine și public este atât de puternic în live, încât pot spune, cu mâna pe inimă, că sunt dependentă de radio, dar și de adrenalina pe care mi-o aduce.

Iubesc radioul din tot sufletul meu și e normal să fie așa, pentru că mi-a dăruit o mulțime de momente mișto, a adus în viața mea oameni pe care-i iubesc mult, m-a învățat și încă mă învață o tonă de lucruri, plus că zilnic îmi oferă ceva.

Ce-ți place cel mai mult la munca ta la radio?

Iubesc faptul că mă provoacă cu ceva nou în fiecare zi. Mă face să ies din zona de confort și să-mi depășesc limitele. Învăț câte ceva nou tot timpul, iar eu sunt un om curios. E clar c-am ales meseria care trebuie! 

Alex Ștefănescu


Alex Ștefănescu în urmă cu 20 de ani


Alex Ștefănescu în prezent

Care este prima ta amintire cu KISS FM?

Primul job pentru care am fost plătit a fost la Kiss FM. Eram adolescent și împreună cu niște colegi împărțeam pliante pe stradă cu o perucă uriașă pe cap. Ne numeam „Kiss-loviții” sau așa ceva. Nu mi-am imaginat vreodată, că peste ani de zile, voi ajunge să lucrez aici, dar îmi place tare mult cum s-a legat cercul.

Ce înseamnă pentru tine radioul?

Radioul aduce oamenii împreună și-i face să se simtă parte din ceva mai mare. Totul se întâmplă ca prin magie, prin puterea muzicii și prin carisma omului de la microfon. În vremurile astea, când ne simțim singuri, în ciuda tehnologiei menite să ne conecteze, radioul ne apropie unii de alții.

Mulți oameni ascultă aceleași lucruri, în același timp, iar apoi își povestesc experiențele unii altora prin mesaje. Faptul că pot să pun umărul la apropierea asta îmi dă o satisfacție și un sentiment de conexiune.

Ce-ți place cel mai mult la munca ta la radio?

Munca mea înseamnă să mă văd zi de zi cu o prietenă (colega de emisiune Ana Moga) și să stăm trei ore la glume, în timp ce suntem ascultați de milioane de oameni. Cum să nu-ți placă asta?

Cristi Neacșu

Cristi Neacșu la prima lui lecție de dicție


Cristi Neacșu în prezent

Care este prima ta amintire cu Kiss FM?

Un SummerKiss de la Costinești, de acum 10 sau 11 ani. Eram în cantonament cu echipa de baschet și țin foarte bine minte că mi-au fost furate portofelul și telefonul. Kiss FM a fost acolo, alături de mine, m-a făcut fericit, așa cum mă face și azi.

Ce înseamnă pentru tine radioul?

Înseamnă tot. De la prieten, la pasiune, la familie. Îmi place să cred ca el m-a descoperit pe mine, nu eu pe el. Și nu regret absolut deloc asta. În ultimii șase ani mi-a fost alinare, fericire, mi-a fost întreaga stare de bine.

Ce-ți place cel mai mult la munca ta la radio?

Nu cred că este lucru care să NU-mi placă la „munca mea la radio”, pe care oricum nu o consider muncă, ci distracție. De la ascultătorii care sunt mereu alături de mine, la muzică, la toate gândurile care îmi circulă prin creier în momentul în care deschid microfonul. Iubesc absolut tot la radio.

Și este o onoare să știu că am atâția oameni pe frecvență care rezonează cu ceea ce spun și interacționează cu mine, ca într-o mare și frumoasă familie. Iar pentru asta le mulțumesc din suflet.

PS: nu uita să ne urmărești și pe Instagram și Facebook!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.