Cool Stuff

KISS FM la 20 de ani! De vorbă cu echipa DesKiss Dimineața: Corina Băcanu, Cătălin Oprișan și Ciprian Dinu

La mulți ani, Kiss FM!

Pe 6 noiembrie Kiss FM sărbătorește 20 de ani de existență! Va fi o zi plină de surprize și invitați speciali, dar mai ales, multă muzică bună!

Nu uita să stai cu urechile pe noi și haide să ne sărbătorim împreună!

Kiss FM înseamnă și vocile pe care le auzi tot timpul, care ți-au devenit prietene și care-ți fac mereu zilele mai frumoase. 

Am stat de vorbă cu DJ-ii postului de radio pentru a descoperi ce înseamnă pentru ei să lucreze aici și cât de mult li s-a schimbat viața de când au ales acest job. 

Corina Băcanu


Unde erai și cum erai în urmă cu 20 de ani?

Eram copywriter într-o agenție de publicitate. Eram, cum ar veni, în spatele Radioului, scriam spoturi radio, BBI și BBO pentru diverși clienți care desfășurau campanii la radio.

Ce înseamnă Kiss FM pentru tine?

Reconversie profesională. Restart la fericire. Recâștigarea încrederii în mine. Sentimentul că sunt utilă cuiva care nu are chef de o nouă dimineață, dar își schimbă starea în bine atunci când îmi aude vocea.

De ce-ți place să lucrezi aici?

Pentru că aici sunt fericită și pentru că aici m-am redescoperit.

O urare pentru Kiss FM?

Să aibă o audiență și mai mare, și mai fidelă, conținut captivant, emisiuni de succes și oameni aproape, și la microfoane, și aproape de difuzoare, care să facă toate aceste lucruri posibile.

Cătălin Oprișan 


Unde erai și cum erai în urmă cu 20 de ani?

Acum 20 de ani plecam la drum cu o provocare: să vând publicitate pe stadioanele de fotbal din România, o „îndeletnicire” relativ nouă pe la noi, dar, în paralel, continuam și munca la „Gazeta Sporturilor”.

Îmi aduc aminte că atunci, în toamnă, mi-am zis: „Wow, ce tare, ce nume interesant, Kiss FM!”. De unde să știu că peste 20 de ani, ca-n capodopera lui Dumas, aveam să ajung aici?

Ce înseamnă Kiss FM pentru tine?

În afară de muzică, Kiss FM este pentru mine locul în care ascultătorii sună din Suedia, din SUA ori din Noua Zeelandă și spun: „Fără voi, zilele n-ar fi așa de frumoase!!”. Mai poți zice ceva?

De ce-ți place să lucrezi aici?

Pentru că atunci când dai „Bună dimineața!”, îți răspund, fie și în gând, 1.000.000 de suflete. Apoi, peste zi, alt milion. 

O urare pentru Kiss FM?

Să ajungă să se întrebe: „Ce mai e suta în ziua de azi?”

Ciprian Dinu 




Unde erai și cum erai în urmă cu 20 de ani?

Parcă a fost ieri ziua în care se lansa Kiss FM în România. Nu știu când și cum au trecut acești 20 de ani pentru Kiss FM, dar și pentru mine. În 2003 eram la Radio 21, tot la microfon și tot matinal, la fel de vesel, optimist și plin de entuziasm... ca azi.

Ce înseamnă Kiss FM pentru tine?

Fără a folosi clișee sau cuvinte mari, Kiss FM este radioul care transmite în aer energia, veselia și bucuria pe care le au oamenii care lucrează aici. Practic, dă din casă TOT! 

Pentru mine Kiss FM este radioul care SE SIMTE CEL MAI BINE. 

De ce-ți place să lucrezi aici?

Aici mă simt foarte bine! Lucrez cu oameni care își iubesc meseria și atâta timp cât faci ceea ce-ți place, cu pasiune, nici nu simți cum trece timpul. 

O urare pentru Kiss FM?

La multi ani, Kiss FM! Să rămâi la fel de DesKiss ascultătorilor tăi, zi de zi!


PS: nu uita să ne urmărești și pe Instagram și Facebook!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.