Cool Stuff

DesKiss Dimineața, 17 noiembrie - invitat Alexandru Matei, președintele Federației Române de Polo

De luni până vineri, între 07:00 și 10:00, la „DesKiss Dimineața”, Cătălin Oprișan, Ciprian Dinu și Corina Băcanu spun lucrurilor pe glume!

E vineri, așa că DesKiss Dimineața a început pe relaxare și voie bună, cu weekendul la ușă. 

Ciprian a anunțat că astăzi este Ziua Untului, așa că a și adus niște unt pentru a sărbători corespunzător. De asemenea, Ciprian a mai anunțat că mai e și Ziua drumețiilor, dar și Ziua Baclavalei. 

Invitatul emisiunii - Alexandru Matei, președintele Federației Române de Polo

Președintele Federației Române de Polo a revenit la DesKiss Dimineața nu doar cu cadouri și bună dispoziție, dar și cu o veste bună pentru practicanții și iubitorii acestui sport. 


„Bazinul Floreasca, leagănul poloului românesc, în 57 construit, din noiembrie anul are cazanul stricat. N-am mai reușit să obținem fondurile respective de la Ministerul Sportului. Însă, vreau să mulțumesc pe această cale Primăriei Sectorului 1, am promis atunci că vom face o surpriză, am reușit-o. Din păcate pentru cei care și-au dorit acolo niște blocuri și niște imobiliare, i-am dezamăgit și de data asta. Mulțumesc Primăriei Sectorului 1 cu care am încheiat un parteneriat și l-am și semnat la sfârșitul lunii septembrie, acum am demarat deja lucrările, sper că până la finalul acestui an să le definitivăm și pe la sfârșitul lunii februarie să putem să reluăm activitatea acolo, în așa fel încât toate echipele care au avut o problemă să alerge pe la celelalte bazine din capitală, să poată să se întoarcă acolo și noi să ne putem reface acea arie de selecție pe care ne-am dorit-o”, a spus Alexandru Matei. 

Alexandru Matei a ținut să felicite Kiss FM și pentru faptul că este un radio care susține sportul românesc, că se implică în foarte multe evenimente sportive și în promovarea lor. 

Ai cuvântul

În această dimineață, ascultătorilor li s-au cerut să dea răspunsuri care să înceapă cu litera „P”.  Tedi a intrat în direct și a reușit să răspundă corect la 3 din cele zece întrebări. Așadar, el a plecat de la DesKiss Dimineața mai bogat cu 30 de euro. Vorba aia, i-a luat, nu i-a dat!  

Concurs Bergenbier fără alcool

Știm cu toții cât de important este să conducem responsabil, dar și cum unii șoferi sunt mai „zmei” din fire. 

În perioada 13 - 24 noiembrie, zi de zi, ascultătorii sunt încurajați să trimită un mesaj pe Whatsapp-ul Kiss FM, la matinal, pentru a-l responsabiliza pe acel prieten care zice că „nu are nimic după un pahar.”

Cel mai amuzant sau convingător mesaj va fi premiat cu Bergenbier Fără Alcool în valoare de 100 de euro. Plus de asta, vineri poți câștiga o sesiune de condus preventiv la Academia Titi Aur. Cool, huh?

Mesajul câștigător a fost de la Alex pentru Adiță: „Dă-te pe Bergenbier fără alcool, doar nu crezi că ai 9 vieți ca pisica!”

Avem bani de dat!

După cum bine știți, Kiss FM a celebrat recent 20 de ani, așa că Ciprian, Cătălin și Corina au daruri minunate pentru ascultători, zilnic, timp de 20 de zile, până la 1 decembrie.

Simplu fie zis, ei oferă 1000 de euro pe zi celui/celei care dă cel mai creativ răspuns la o întrebare care începe cu „de ce.” Azi a fost: „De ce are brânza găuri?”

Există și o explicație științifică, după cum urmează: găurile din brânză ar fi produse de dioxidul de carbon eliberat de o bacterie. 

Cât despre răspunsul câștigător,  Mariu din Pitești este cel care a reușit să plece acasă cu banii, după ce a trimis un mesaj cu: „Nu sunt găuri, sunt tunelurile în miniatură de sub Bucegi”.  

DesKiss Dimineața - invitat Alexandru Matei - președintele Federației Române de Polo - 17 noiembrie 2023

DesKiss Dimineața, 01:10:33

DesKiss Dimineața - 12 iulie 2024

DesKiss Dimineața, 01:11:49

DesKiss Dimineața - 11 iulie 2024

DesKiss Dimineața, 01:01:11

DesKiss Dimineața - invitată JO - 10 iulie 2024

DesKiss Dimineața, 01:12:40

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.