Cool Stuff

„Oppenheimer” și Matthew Perry, printre cele mai vizualizate pagini Wikipedia din 2023

Numai în acest an, versiunea în limba engleză a site-ului are 84 de miliarde de vizualizări.

Morțile unor celebrități și filmul lui Christopher Nolan despre crearea bombei atomice au fost două dintre cele mai căutate.

Lista de decese ale celebrităților, care îl include pe regretatul Matthew Perry din Friends, a fost vizualizată de 42.666.860 de ori, în timp ce Oppenheimer are 28.348.248 de afișări.

J. Robert Oppenheimer, fizicianul teoretician american pe care se bazează filmul (interpretat de Cillian Murphy), s-a clasat, de asemenea, pe un loc fruntaș, cu 25.672.469 de afișări.

Perry, care a jucat rolul lui Chandler Bing în Friends, a fost găsit mort în locuința sa din Los Angeles pe 28 octombrie, la vârsta de 54 de ani. rezultatele raportului inițial al autopsiei au fost catalogate drept "neconcludente". Un raport toxicologic a confirmat între timp că moartea sa nu a fost cauzată de o supradoză de metamfetamină sau fentanil. 

Oppenheimer al lui Nolan este al treilea film cu cele mai mari încasări din 2023, după Barbie și The Super Mario Bros. Movie.

Filmul a stabilit mai multe recorduri de box office și a fost recent relansat în IMAX. La box office-ul global, filmul este acum la un pas de a atinge pragul de 1 miliard de dolari.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.