Cool Stuff

Shakira a fost onorată cu o statuie în orașul ei natal

Shakira este iubită la nivel mondial.

Artista a fost onorată cu o statuie în orașul ei natal Barranquilla din Columbia. Artista (46 de ani) a făcut anunțul pe contul său de Instagram.


Statuia a fost făcută de Yino Márques și o reprezintă pe cântăreață așa cum apare în videoclipul „Hips Don't Lie”, lansat în 2005.




Shakira a postat și o serie de imagini cu familia ei în fața statuii. „Sunt foarte bucuroasă pentru că pot împărți asta cu părinții mei, mai ales că a fost ziua mamei mele”, a notat ea în descriere.

În fotografii apar părinții ei, William Mebarak Chadid și Nidia Ripoll Torrado, frații ei, dar și primarul din Barranquilla.

„Este prea mult pentru inima mea mică”, a mai scris Shakira.

În dreptul statuii stă scris: „O inimă care compune, șolduri care nu mint, un talent care nu poate fi egalat, o voce care mișcă mulțimi și picioare goale care mărșăluiesc pentru binele umanității și al copiilor.”




Shakira a făcut de multe ori istorie în muzică, iar recent Spotify a declarat-o drept cea mai ascultată femeie latină din istoria serviciului de streaming.

Artista a mărturisit că orașul ei natal din Columbia a fost mereu o sursă de inspirație pentru cariera ei.

„Columbia este o sursă de inspirație infinită - pentru culori, cultură, sunete, povești, folclor și mâncare. Are o cultură extrem de bogată, iar eu sunt recunoscătoare pentru că am crescut în acest loc și pentru că am câștigat o muză pe viață.”


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.