Kiss Music News

Shakira a fost declarată „Femeia Latină a Anului” - artista a făcut o serie de comentarii la adresa lui Gerard Pique

Shakira încă mai are lucruri de spus despre fosta căsnicie.

Artista a fost declarată „Femeia Latină a Anului” în cadrul evenimentului Billboard's Woman Of The Year, iar atunci când a urcat pe scenă să-și ridice premiul, ea nu s-a ferit să vorbească despre relații și sentimente.


„Vine o vreme în viața oricărei femei, unde nu mai depinde de cineva să o iubească și să o accepte pentru cine este. Căutarea cuiva este înlocuită de căutarea de sine, iar dorința de a fi perfect este înlocuită de dorința de a fi autentic. A fost un an în care am realizat că femeile sunt mult mai puternice decât credem. 

Suntem mai curajoase decât credem că suntem și mai cred că suntem mult mai independente decât am fost învățate să fim. Ce femeie nu a trecut prin experiența în care a căutat atenția, afecțiunea și aprobare din partea celorlalți, timp în care a uitat de ea însăși? Nu contează atât de mult dacă cineva este fidel sau nu, ceea ce contează este dacă tu continui să-ți fii fidelă ție”, a spus ea.

Shakira și Pique au fost împreună timp de 12 ani, înainte să se despartă, în 2022, când fotbalistul a înșelat-o.


Cântăreața a vorbit și despre cum muzica a ajutat-o să treacă peste momentele dificile din viața ei. „Este adevărat că atunci când m-am simțit cea mai pierdută, muzica este cea care m-a adus din nou pe drumul cel bun”, a adăugat vedeta.

În final, artista a avut un mesaj și pentru femeile din toată lumea: „Pentru voi am scris ceea ce am scris și am cântat ceea ce am cântat, deoarece doar o femeie poate iubi până când se rupe cu totul.”


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.