Kiss Music News

Selena Gomez se gândește să renunțe la muzică

Artista vrea să mai scoată un album.

Selena Gomez este una dintre cele mai urmărite personalități din social media, este un star internațional, o actriță nominalizată la Emmy și o antreprenoare de succes, dar, în ceea ce privește muzica, ea se gândește să renunțe la această carieră.

„Simt totuși că mai pot scoate un album. Pe măsură ce mă maturizez îmi doresc din ce în ce mai mult să găsesc ceva stabil”, a spus ea în cadrul podcast-ului „Smartless”, nu fără a sublinia că și-ar dori să se focuseze pe job-ul de actriță.




Încă de la o vârstă fragedă, Gomez a vorbit despre cum i-ar plăcea să fie „o actriță serioasă”; drumul ei în showbiz a început la finalul anilor 2000, atunci când Disney i-a propus să creeze un album pentru serialul „Wizards of Waverly Place.”

„Am zis că ar fi foarte distractiv, iar apoi am zis că ar fi un hobby care mi-ar plăcea foarte tare. Am vrut să fiu actriță. Nu a fost intenția mea niciodată să devin cântăreață full-time, dar uite că hobby-ul s-a transformat în altceva”, a mai spus ea.

Din 2023, Selena a lansat trei albume și a primit două premii Grammy. Ea joacă în seria „Only Murders in the Building”, dar a jucat și în producții precum „Spring Breakers” și „A Rainy Day in New York.”


Gomez a vorbit mereu deschis și despre sănătatea ei mintală, iar faptul că s-a împărțit între muzică și actorie n-a lăsat-o fără consecințe. Artista a mărturisit că nu o forțează nimeni să ia o decizie într-o direcție sau alta, dar că simte nevoie asta. 


„Vreau să fiu mai chill, deoarece sunt foarte obosită”, a concluzionat vedeta.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.