Cool Stuff

Jack Black va juca alături de Jason Momoa în filmul „Minecraft”

Jack Black s-a alăturat distribuției filmului „Minecraft", o adaptare live-action a popularului joc video.

După cum s-a anunțat anterior, Jason Momoa joacă în acest film alături de Emma Myers din „Wednesday" și alături de actrița din „The Color Purple", Danielle Brooks. Filmările vor avea loc în Noua Zeelandă.

Regizorul filmului „Napoleon Dynamite", Jared Hess, care a lucrat anterior cu Black la comedia „Nacho Libre" din 2006, este regizorul acestui proiect. 

Nu este clar despre ce va fi vorba în filmul „Minecraft" sau cine scrie scenariul. O versiune cinematografică a jocului este în lucru de ani de zile, Shawn Levy, Rob McElhenney și Peter Sollett fiind la un moment dat în discuții pentru regie.

Jocul „Minecraft", care a debutat în 2011, este unul dintre cele mai bine vândute jocuri video din istorie și se mândrește cu peste 140 de milioane de utilizatori lunari. Jocul în stil sandbox permite jucătorilor să folosească blocuri colorate pentru a crea lumi 3D. De asemenea, a dat naștere la numeroase spin-off-uri, precum „Minecraft: Story Mode", „Minecraft Earth", „Minecraft Dungeons" și „Minecraft Legends". Mojang Studios, dezvoltatorul suedez din spatele jocului, a fost achiziționat de Microsoft în 2014 și va fi producător la adaptarea cinematografică. 

Black a devenit, se pare, actorul preferat de Hollywood pentru proiectele cinematografice care transformă jocurile în filme, după ce a jucat în „The Super Mario Bros. Movie", „Jumanji: The Next Level" și în viitorul „Borderlands", produs de Lionsgate. Black urmează să-și reia și rolul de voce al lui Po în comedia „Kung Fu Panda 4", produsă de Universal și DreamWorks Animation, care va ajunge pe marele ecran pe 8 martie.

„Minecraft" ar urma să fie lansat în cinematografe pe 4 aprilie 2025. Iată și un trailer concept despre cum ar putea să arate noul film: 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.