Cool Stuff

DesKiss Dimineața, 22 ianuarie - Kilograme în plus și autobuze care merg pe apă

De luni până vineri, între 07:00 și 10:00, la „DesKiss Dimineața”, Cătălin Oprișan, Ciprian Dinu și Corina Băcanu spun lucrurilor pe glume!

E o nouă zi de luni, iar asta înseamnă că reîncepe tratamentul cu vitamina 3C.  

Oprișan a vorbit despre tractoare și Coloana Infinitului, iar Corina a povestit că nu a închis un ochi pe timpul nopții. Motivul: 


Astfel, kissomanii au dorit să afle câți ascultători s-au îngrășat împreună cu ei, din toamnă 2022, până în prezent. Ascultătorii i-au transmis Corinei că vocea nu se îngrașă, dar și că blugii cu nasturi nu sunt deloc recomandați, alții au transmis că nu s-au îngrășat, dar s-au umflat de râs. 

Concurs HOCHLAND MĂRGELE DE BRÂNZĂ  - ce îți dorești pentru noul an 

Corina a fost și cea care a anunțat noul concurs al emisiunii, cu un premiu de 100 de euro.

„E timpul să ne uităm altfel la ce îți dorești pentru noul an. Întrebarea nu e „ce vrei de la 2024?”, ci „ce vrei de la tine în 2024?” Când ești conectat la tine, intri altfel în ritm, iar ca să te ții de treabă, trebuie să te bucuri mai tare de pauză. Pentru aceste momente este Hochland - Mărgele de brânză. O gustare sănătoasă, lejeră și sățioasă. Scrie pe WhatsApp-ul Kiss FM ce vrei de la tine în 2024 și de ce. Cel mai amuzant sau emoționant mesaj îți aduce un cadou de încurajare, constând în 100 euro de la Hochland, Mărgele de brânză. Oferă-ți gustul micilor plăceri!” a spus Corina. 

Mesajul câștigător a fost primit de la Cristina: „De la 2024 aș vrea să fiu mai bună cu mine și să mă accept așa cum sunt: o scorpie”.  

Apoi, Oprișan a citit și comentat știrea despre preotul din Suceava care a încercat să oprească o înmormântare:  


Ai cuvântul

În această dimineață, ascultătorilor li s-au cerut să dea răspunsuri care să înceapă cu litera „H”. Ioana a intrat în direct și a reușit să răspundă corect la 10 din cele 10 întrebări. Așadar, ea a plecat de la DesKiss Dimineața mai bogată cu 100 de euro. 

Corina a vrut apoi să aducă în atenția publicului faptul că la Călărași vom avea o premieră națională: va circula primul autobuz pe șosea și pe apă.  

„Aşadar, pe lângă dotările unui vehicul normal, acesta are cârmă, elice, lumini de semnalizare și ancoră. A trecut cu brio toate testările, iar în curând îi va duce pe călători până la vecinii bulgari din Silistra. 12 kilometri vor fi parcurşi pe Dunăre. Acesta este punctul culminant al călătoriei cu autobuzul plutitor - primul contact cu apa. Pentru călători este mai mult un spectacol vizual pentru că, în realitate, trecerea este lina. Călătoria durează 30 de minute, timp în care pasagerii vor parcurge pe apă 12 kilometri”, a citit Corina.

Însă, dacă ne gândim la ploile torențiale de vară din București și la străzile inundate, nu e chiar o premieră națională... 

WinterKiss 2024

Frenezia WINTERKISS e în toi! Pe 7 pârtii importante din țară, în fiecare zi de sâmbătă până pe 2 martie, ai sky party Kiss FM. 

WinterKiss va fi în Poiana Brașov, Sinaia, Rânca, Straja, Transalpina, Păltiniș. Party-urile de pe pârtie se vor auzi pe radio în fiecare sâmbătă și duminică de la 7 seara.

Weekendul acesta suntem: 

  • Sâmbătă 27 - Poiana Brașov - Neacșu 
  • Duminică  28 - Straja: Partydul Kiss FM + MC Tom + Dj Emil Safta


Melodia care trezește nostalgia 

Pentru ediția din această zi de luni, Oprișan a mers pe mâna băieților cu șapca întoarsă: 


Corina a ales ceva tradițional și local:


Iar Ciprian a optat pentru o piesă deja clasică pentru această rubrică din DesKiss Dimineața:  



Ascultătorii au sunat și au ales-o pe în unanimitate pe Corina.  

DesKiss Dimineața - 22 ianuarie 2024

DesKiss Dimineața, 01:18:49

DesKiss Dimineața - 12 iulie 2024

DesKiss Dimineața, 01:11:49

DesKiss Dimineața - 11 iulie 2024

DesKiss Dimineața, 01:01:11

DesKiss Dimineața - invitată JO - 10 iulie 2024

DesKiss Dimineața, 01:12:40

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.