Cool Stuff

Britney Spears îi cere scuze lui Justin Timberlake pentru lucrurile pe care le-a scris despre el

Britney Spears are doar cuvinte de laudă pentru fostul ei iubit.

Artista a lansat anul trecut cartea ei autobiografică, „The Woman In Me”, unde a dezvăluit că a făcut un avort, în urmă cu peste 20 de ani, cât timp era într-o relație cu Justin Timberlake.

În prezent, după ce cântărețul a lansat o piesă nouă, a anunțat un nou album, dar și un turneu mondial, Spears, 42 de ani, și-a cerut scuze față de el, pe Instagram (cont pe care și l-a făcut privat), într-o postare. 


Mai exact, Britney a postat un clip cu JT de la Saturday Night Live, unde și-a cerut scuze față de toți „cei pe care i-a rănit în carte, persoane la care ține cu adevărat.” 

„Vreau să-mi cer scuze pentru unele dintre lucrurile pe care le-am scris în carte. Îmi pare tare rău dacă am rănit oamenii la care țin cu adevărat. Vreau să mai spun și cum sunt îndrăgostită de noua piesă semnată de Justin, „Selfish.” Este atât de bună! Și cum se face că râd atât de mult când el și Jimmy sunt împreună”, a scris vedeta, nu fără a menționa cât de mult îi place și piesa „Sanctified.”




Ea și Justin au început o relație în 1999, când ea avea 17 ani, după ce s-au cunoscut în cadrul Mickey Mouse Club, loc unde s-au lansat și alte nume sonore din showbiz, cum ar fi Christina Aguilera și Ryan Gosling. Ei au fost împreună până în 2002.

În cartea pe care a lansat-o în octombrie, artista a spus că sarcina a fost o „surpriză.” „Pentru mine nu era o tragedie, dar Justin în mod cert n-a fost fericit cu vestea. A spus că nu eram pregătiți să avem un copil în viețile noastre, pentru că suntem prea tineri. Dacă aș fi luat singură decizia, nu aș fi făcut un avort”, a notat ea. Mai mult, Britney a descris intervenția drept „cel mai agonizant lucru” pe care l-a experimentat în viața ei.

În cele din urmă, Spears a făcut doi băieți cu Kevin Federline, rapper și dansator cu care s-a căsătorit în 2004 și de care a divorțat în 2006.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.