Cool Stuff

La 5 luni după divorțul de Joe Jonas, Sophie Turner are un nou iubit

Actrița își continuă viața.

La cinci luni după divorțul de Joe Jonas, Sophie Turner a pus pe Instagram fotografii cu noul ei iubit, Peregrine „Perry” Pearson.

Cea care a jucat-o pe Sansa Stark în faimosul serial „Game of Thrones” a postat o serie de fotografii cu prietenii de la schi, unde apare și Pearson. Fanii au fost foarte încântați pentru vedeta în vârstă de 27 de ani și au încurajat-o să se bucure de viață.




Primele zvonuri cu privire la o relație între ea și aristocratul britanic, 29 de ani, au apărut în octombrie, când au fost fotografiați sărutându-se într-o gară din Franța, înainte să participe la Finala Mondială de Rugby. 

În noiembrie, surse au declarat celor de la Life & Style: „Sophie are foarte mulți prieteni în rândul aristocraților britanici, dar a renunțat la acel grup, deoarece Joe nu era confortabil în preajma lor. Perry o reintroduce în grup, iar ea adoră asta. Faptul că sunt amândoi după relații seriose e puțin îngrijorător, dar Sophie nu crede că e ceva serios. Ea e pur și simplu pregătită să se distreze și să se relaxeze.”

Jonas, la rândul lui, pare să-și fi continuat viața și a fost fotografiat în compania unei foste Miss, Stormi Bree, la începutul anului.




Actrița și artistul au fost căsătoriți patru ani și au împreună doi copii, dar au hotărât să divorțeze din cauza „stilurilor de viață diferite.”

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.