Kiss Time Out

Fauna de pe pârtie: 6 personalități de care ar fi bine să te ferești!

Tu cu cine te-ai întâlnit până acum?

După cum bine știi, suntem în plin sezon de sporturi de iarnă, iar Winterkiss 2024 a început în forță.

Simplu fie zis, cele mai tari pârtii din Carpați te așteaptă la zăpadă, iar apoi la dans și voie bună! Sună bine, nu?

Petrecerile de la munte continuă până pe 3 martie, iar dacă n-ai cum să ajungi la ele și la zăpadă, atunci le poți asculta, în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 19:00! 

Uite, spre exemplu, weekend-ul ăsta avem așa:

  • Rânca - Partydul Kiss FM + DJ Emil Safta. Host: MC Tom
  • Sinaia - Host: Cristi Neacșu 

Însă, până la distracția de după, știm cu toții că pârtiile pot fi locuri inedite, unde întâlnești tot soiul de personaje. 

Dacă ar fi să facem o comparație, putem să ne imaginăm o faună, unde domină diferite personalități. Pe unele e bine să le ai în preajmă, iar pe altele ar fi bine să le eviți, ca-n viață.

Gondola Sinaia și Salvamont Sinaia au inițiat o campanie amuzantă, cu scopul de a-ți aduce aminte că pârtiile sunt locuri unde e bine să ai grijă, dar și să-i respecți pe cei din jur. 

Mai mult, oricând întâmpini o problemă sau observi un comportament deviant, nu uita să suni la 0-SALVAMONT!

Iată câteva dintre personajele care-ți pot da bătăi de cap la zapadă, dar și cum le identifici. 

Pe care ai avut „norocul” să-l întâlnești până acum?

PS: Urmează regula de aur pe pârtie: cine îi respectă pe ceilalți, e respectat la rândul lui.

Cerbul din Coadă

Știi cum e, la munte, nu doar ursul intră pe pârtie, dar există și alte specii de care e bine să te ferești.

Cerbul din Coadă nu suportă să stea în turmă, e prea bun pentru asta! E tipul acela care sare rândul, oricât de lung ar fi. Fornăie, rage, dă din copite și împunge imediat pe oricine îi stă în cale sau comentează. Nu fi ca el!


Râsul de stepă

Riderul acela singuratic, care nu merge după urme. Le face el, în afara pârtiei. În plus, e mai atent la ce filmează, și crește riscul accidentărilor. Nu fi ca râsul!


Foca de viteză

Focile de mare viteză alunecă pe pieile lor cu viteză superluminică. Dărâmă totul în cale ca pe o pistă de popice.

Alunecoșii periculoși nu țin cont că poate nu-i auzi de cască, muzică, de vânt sau viteză. Și dau zilnic de lucru ortopezilor. Nu intra la rupere ca ei, ești mai cool când îți stăpânești direcția și viteza la schi.


Vițelu' inocent

El se oprește pur și simplu în mijlocul pârtiei - să își sufle nasu, să răspundă la telefon, sau, mai rău, să își facă un selfie.

Nu se pune doar pe el în pericol, dar și pe cei din jur. Dacă-l întâlnești, explică și lui cum stă treaba, și roagă-l să se mute pe lateralul pârtiei, cu blândețe. 


Gibonul euforizat

Genul care se distrează maxim la ApreSki, apoi se maimuțărește ori la bar, ori pe pârtie, și provoacă tot felul de accidente din care suferă și el și cei pe care îi găsește în calea sa. Nu prea ai ce să-i faci, e indicat să-l eviți, și evident, nu fi ca el.


Catârul montaniard

El se încăpățânează să mai dea el o tură, chiar dacă instalațiile pe cablu se opresc la program; și rămâne la gard. Catârii trebuie struniți, atenționați și îndrumați să respecte programul instalațiilor, pentru a nu se pune pe ei înșiși în pericol! 


Ne dorim să ajungi întreg la party-urile WinterKiss, dar și să ai o experiență minunată pe pârtie! Învață comportamentul adecvat în astfel de locuri, sună la 0-SALVAMONT dacă ai probleme și, nu uita, salvamontul nu este serviciu de transport!

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.