Cool Stuff

Jessica Biel îl susține pe Justin Timberlake în demersul lui artistic

Jessica Biel își susține soțul!

Justin Timberlake va lansa în martie un nou album, primul său material muzical după o pauză de șase ani, iar actrița este fana lui numărul I! 

„Justin a simțit nevoia să creeze. Era timpul! A fost extrem de implicat în proiect, iar Jess l-a susținut complet. Este foarte mândră de el și adoră noua muzică făcută de soțul ei. Îl crede extrem de talentat și pur și simplu sunt minunați împreună”, a spus o sursă celor de la People.

Biel și Timberlake au doi copii împreună (Silas, 8 ani, Phineas, 3 ani), iar sursele spun că „cei doi au fost extrem de norocoși în ultimii ani, deoarece au putut petrece foarte mult timp împreună, ca o familie. A fost foarte special.”




Actrița și-a făcut și publică susținerea pentru Justin, iar un video postat pe TikTok, unde se prostește pe acordurile piesei „Selfish”, are peste 3 milioane de like-uri.

@jessbiel ON 👏🏼 REPEAT 👏🏼 @Justin Timberlake ♬ Selfish - Justin Timberlake

Artistul a intepretat live piesa în cadrul emisiunii Saturday Night Live, iar fanii s-au bucurat în premieră și de o a doua melodie, „Sanctified.” Care-ți place mai mult?


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.