Kiss Music News

O nouă ceartă între Britney Spears și Justin Timberlake?

Beef-ul dintre Britney Spears și Justin Timberlake continuă.

Totul a (re)început atunci când Justin Timberlake a scos muzică nouă, a anunțat un show gratuit la New York, dar și un turneu mondial. 

Fanii lui Spears au atacat melodia „Selfish” lansată recent de JT, dar artista a scris pe Instagram cum o adoră și cum vrea să-și ceară scuze către oamenii pe care i-a ofensat cu ceea ce a scris în cartea ei de memorii, „The Woman In Me.”

Cartea a apărut în octombrie, iar în paginile sale, Britney a povestit cum a făcut un avort în vremea în care avea o relație cu Timberlake.

Vedeta a notat scuzele lângă un clip în care Justin cânta noua lui piesă în cadrul Saturday Night Live, dar, între timp, a șters postarea. 


De ce? Fanii bănuiesc că are legătură cu ceea ce a spus cântărețul în timpul show-ului său din New York. Cât timp cânta la Irving Plaza, el a spus mulțimii: „Vreau să profit de oportunitatea asta și să nu-mi cer scuze de la absolut nimeni!”


După ce și-a șters postarea în care-l felicita pe fostul ei iubit, Britney (al cărei cont nu mai este public) a postat următoarele: „Cineva mi-a spus că cineva mă vorbește de rău pe străzi. Vrei să ducem disputa în tribunal sau te vei duce acasă să plângi la mama ta, așa cum ai făcut data trecută? Nu-mi pare rău!!!”

Spears a început o relație cu Justin în 1999, când ea avea 17 ani, după ce s-au întâlnit în cadrul Mickey Mouse Club, loc unde s-au lansat și Christina Aguilera și Ryan Gosling.

În cartea ei de memorii, artista a notat că sarcina din timpul relației cu JT a venit ca o „surpriză.” „Pentru mine nu a fost o tragedie, dar Justin în mod cert nu a fost fericit cu vestea. A spus că nu eram pregătiți să devenim părinți, că suntem prea tineri. Dacă aș fi putut lua singură decizia, nu aș fi făcut avort.”

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.