Cool Stuff

Celine Dion, apariție surpriză la Grammy 2024 - publicul s-a ridicat în picioare pentru a o aplauda

Celine Dion se ține tare!

Artista a făcut o surpriză tuturor celor prezenți la premiile Grammy 2024 din Los Angeles - ea a apărut pe scenă, unde a prezentat nominalizările la categoria „Albumul Anului” (câștigat de Taylor Swift). 




Celine se confruntă cu probleme de sănătate și a fost nevoită să-și anuleze toate concertele din ultimii ani.

Ea a fost diagnosticată cu sindromul persoanei rigide”, o boală neurologică rară, caracterizată prin rigiditate musculară și spasme, motiv pentru care va lansa și un documentar în care va explica fanilor cum arată viața ei din prezent.

Dion, 55 de ani, a urcat pe scenă pe melodia „The Power of Love”, iar publicul s-a ridicat în picioare pentru a o aplauda și pentru a o susține. 


„Vă mulțumesc tuturor. Vă iubesc. Când spun că sunt bucuroasă să fiu aici, chiar o spun din inimă. Cei care au fost binecuvântați să fie aici, la Grammy-uri, nu trebuie niciodată să ia de-a gata iubirea imensă și bucuria pe care muzica o aduce în viețile noastre, dar și oamenilor din jurul lumii. Iar acum voi prezenta un premiu pe care două legende, Diana Ross și Sting, mi l-au înmânat, în urmă cu 27 de ani”, a spus ea.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.