Kiss Time Out

Céline Dion urmează să lanseze un documentar despre viața ei din prezent și boala de care suferă

Artista își dorește ca fanii să înțeleagă prin ce trece.

Céline Dion și-a anulat toate concertele din 2024, așa cum a făcut și în urmă cu un an, după ce a fost diagnosticată cu „sindromul persoanei rigide”, o boală neurologică rară, caracterizată prin rigiditate musculară și spasme.

Cântăreața a hotărât să-și documenteze noua etapă de viață și să o facă publică, motiv pentru care va lansa „I Am: Celine Dion”, regizat de Irene Taylor, nominalizată la Oscar în 2009 pentru documentul ei „The Final Inch.”

„Ultimii ani au fost o provocare măreață pentru mine, de la descoperirea bolii pe care o am și până la a învăța să trăiesc și să mă descurc cu ea, fără să o las să mă definească. În timp ce drumul meu pentru a-mi continua cariera continuă, mi-am dat seama cât de mult îmi este dor de ea și de posibilitatea de a-mi vedea fanii. În timpul abseței mele din showbiz, am vrut să documentez partea asta din viața mea, pentru a încerca să-i fac pe oameni să conștientizeze boala asta rară, dar și pentru a-i ajuta pe cei care au același diagnostic ca mine”, a notat Dion pe Instagram.




Sora artistei a declarat recent că vedeta nu are control asupra mușchilor ei, deși face totul pentru a se recupera, în timp ce o sursă a spus celor de la CNN că, cel mai probabil, vedeta nu „va mai putea merge niciodată în turnee”, deși anul trecut a lansat piesa „Love Again” pentru filmul cu același nume.


Documentarul va prezenta un an din viața cântăreței și va arăta publicului dificultățile prin care ea a trecut, dar și determinarea de a se recupera și a-și relua viața.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.