Kiss Music News

Beyoncé pregătește un album country și deja a lansat două piese

A zis cineva Queen?

Un lucru e 100% sigur - Beyoncé nu este un artist previzibil. În cadrul unei reclame difuzate la Super Bowl, artista a anunțat că lucrează la un nou album. 




Ulterior, ea a notat pe Instagram că a doua parte a proiectului „Renaissance” va fi disponibilă din 29 martie, iar două melodii sunt deja online, „Texas Hold 'Em” și „16 Carriages.”


Însă, cea mai importantă informație este că Bey lucrează la un album country; acum se explică de ce a venit îmbrăcată în cowgirl la premiile Grammy.




Beyoncé este originară din Houston, Texas, așa că nu e neapărat surprinzător că vedeta a ales să exploreze și genul ăsta muzical.

„Renaissance” a apărut în iulie 2022 și Bey a primit patru premii Grammy pentru el, deși nu și „Albumul Anului”, de unde și întreaga controversă cu privire la treaba asta, după cum poți vedea în știrea de mai jos.

Imediat după, artista a inițiat Renaissance World Tour, considerat cel mai profitabil turneu făcut vreodată; a câștigat peste 500 de milioane de dolari din 56 de show-uri.

Ea a scos și filmul „Renaissance: A Film by Beyonce”, unde fanii au putut vedea munca depusă de cântăreață în cadrul acestui proiect; filmul a fost un hit în box office și a generat peste 20 de milioane de dolari în primul weekend de la lansare.


„Renaissance” este un proiect format din trei părți - acum ne vom bucura de country și abia așteptăm să vedem și care va fi piesa finală. 




Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.