Cool Stuff

Usher a făcut super show în cadrul Super Bowl 2024!

Usher e pe val!

Usher a avut o rezidență de succes în Las Vegas, iar cariera sa merge excelent, deoarece, imediat după, a fost invitat să fie headliner în cadrul Super Bowl 2024.

El a ocupat scena de pe stadionul Allegiant, alături de dansatori și invitați speciali, în timp ce o orchestră a ținut ritmul de pe gazon.

Usher nu a dezamăgit și a oferit publicului un moment muzical fantastic, unde a dansat, a cântat, dar a și mers pe role. Generația milenialilor a copilărit cu hit-urile „Caught Up”, „U Don’t Have to Call”, „Superstar” sau „Love in the Club” (toate cântate pe scena din Vegas), iar generația Z a avut prilejul ideal de a le descoperi și de a se îndrăgosti de ele.

Alicia Keys a fost primul invitat care i s-a alăturat pe scenă, iar cântăreața a purtat o salopetă roșie ultra sexy, în timp ce a cântat la pian „If I Ain’t Got You”, ca apoi să cânte alături de Usher „My Boo.”

„Mi-au spus că nu voi reuși”, a mai zis artistul pe scenă, în timp ce i-a dedicat set-ul mamei sale. Ce-i drept, Usher este primul artist independent care a fost headliner în cadrul Super Bowl.


Ulterior, pe scenă au mai urcat H.E.R., Jermaine Dupri, Lil Jon, will.i.am dar și Ludacris.

Albumul său „Confessions” a împlinit recent 20 de ani și este considerat unul dintre cele mai bine vândute albume ale tuturor timpurilor.

Timp de doi ani, el a fost implicat în cadrul rezidenței din Las Vegas, „Usher: My Way”, unde fiecare spectacol a fost sold-out.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.