Kiss Time Out

Ben Affleck, Matt Damon și J.Lo, personaje centrale într-o reclamă amuzantă Dunkin' Donuts

Ce zici de DunKings?

Super Bowl, cel mai important eveniment sportiv de fotbal american, aduce an de an publicului reclame noi, extra scumpe, adică undeva la câteva milioane de euro pentru jumătate de minut de difuzare în timpul meciului. 

Cei de la Dunkin' Donuts n-au pierdut oportunitatea, așa că au creat un spot de top cu nume celebre: Ben Affleck, Matt Damon și J.Lo. 

Ideea e foarte simplă, în timpul unei sesiuni în studio, artista este luată prin învăluire de soțul ei și prietenul lui cel mai bun. Ben vrea să devină un popstar (drumul lui a fost documentat printr-o serie de mini-spoturi difuzate înainte de meci), iar Matt l-a susținut, deși n-a fost foarte încântat de idee.


Îmbrăcați adecvat, cu bling-urile de rigoare, DunKings și-au făcut intrarea în studio, însă prestația lor a lăsat de dorit, așa cum probabil te așteptai. „Am vorbit despre asta”, îi spune Lopez soțului ei, înainte ca el să-și facă ieșirea din cadru.

„Ții minte când ți-am spus că aș face orice pentru tine? Asta e orice”, i-a zis Damon lui Ben. „Stai liniștit, vor numi o băutură după noi”, adaugă cel din urmă.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.