Kiss Music News

Alicia Keys și controversa de la Super Bowl 2024 - i-a fost editată vocea sau nu?

Marele Internet nu ratează nimic.

Usher rămâne singurul artist independent care a cântat vreodată pe scena din pauza de la Super Bowl, iar show-ul său nu a dezamăgit cu nimic, nici la partea de piese alese, nici la invitați și nici la mișcările de dans.

Însă, cum trăim în era în care toată lumea profită de internet pentru a spune ce are pe suflet, uneori chiar și lucrurile care nu contează, fanii au observat rapid o schimbare la clipul postat de NFL cu spectacolul artistului.


Practic, Usher a avut-o invitată pe Alicia Keys, care pe lângă faptul că e super talentată, a fost îmbrăcată și într-o salopetă roșie mega sexy, care a avut inițial o trenă spectaculoasă.

Ea și-a început momentul cu piesa „If I Ain’t Got You” și, la început, vocea ei a sunat puțin emoționată, cum e poate și normal, că, na, oameni suntem. În video-ul de mai jos (minutul 3:36) poți auzi și tu despre ce e vorba.


Ei bine, atunci când cei de la Liga Națională de Fotbal (NFL) au postat clipul, vocea cântăreței sună perfect, semn că a fost editată (minutul 3:57), motiv pentru care fanii agili au și comentat.


Nu știm cât de relavant este acest mic moment, dar cert este că soțul lui Keys, producătorul Swizz Beatz, a făcut o postare pe Instagram, unde a spus Internetului ce crede despre toată această controversă.

„Vorbiți cu toții despre ceea ce nu trebuie! N-ați văzut rochia aia superbă care a acoperit tot stadionul? Show-ul din seara asta a fost absolut spectaculos cu doi Giganți fantastici! Felicitări Usher și, iubita mea, melodia aia este una clasică! Noi nu avem de-a face cu vibe-uri negative aici, noi facem istorie”, a scris el.


Păreri?

PS: Alături de Usher au mai urcat pe scenă și H.E.R., Jermaine Dupri, will.i.am, Lil Jon și Ludacris!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.