Kiss Time Out

„Deadpool & Wolverine” a devenit cel mai vizionat trailer de film din toate timpurile, cu 365 de milioane de vizualizări

Marvel și Disney s-au folosit de Super Bowl pentru a lansa primul trailer al filmului și pentru a-i dezvălui titlul oficial.

Primul trailer al filmului „Deadpool & Wolverine”, care a fost difuzat chiar înainte de începerea meciului de la Super Bowl, a adunat 365 de milioane de vizualizări în primele 24 de ore, devenind cel mai vizionat trailer de film din istorie, potrivit Marvel și companiei-mamă Disney.

Statistica de 365 de milioane include vizualizările care au fost difuzate în timpul transmisiunii Super Bowl, care a atins un maxim istoric cu 123 de milioane de telespectatori. 

Cu Ryan Reynolds și Hugh Jackman în rolurile principale, filmul eveniment cu supereroi al verii este regizat de Shawn Levy. Reynolds - care a ghidat franciza încă de la început - și Levy au intenționat să respecte data de lansare din 26 iulie în America de Nord, în ciuda faptului că s-au confruntat cu o întârziere lungă a producției cauzată de greva SAG-AFTRA de anul trecut.

Răspunsul record la trailer este o veste bună pentru Marvel, compania lui Kevin Feige, care a înregistrat o scădere în interes și încasările din ultima vreme. Precedentul deținător al recordului a fost „Spider-Man: No Way Home”, care s-a lansat cu 355 de milioane de vizualizări în august 2021.

Deadpool 3 va fi primul film interzis minorilor al studiourilor Marvel, precum și primul care va fi condus de un erou care a apărut anterior în filme realizate de 20th Century Fox. Disney și Marvel au dobândit drepturile asupra unor personaje precum X-Men (inclusiv Deadpool) odată cu achiziționarea Fox în 2019.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.