Kiss Time Out

Selena Gomez este fericită - artista a postat în online o serie de imagini cu iubitul ei

Selena Gomez iubește din nou.

Cântăreața și actrița (31 de ani) are o relație cu producătorul Benny Blanco, iar recent a postat o serie de fotografii pe contul ei de Instagram, unde le-a arătat fanilor momente din viața ei personală, alături de el.

„Cel mai bun prieten al meu”, a notat artista în descrierea postării, iar Blanco i-a comentat cu: „asta este prietena mea cea mai bună.” Aw!


Selena pare foarte liniștită și bucuroasă cu noua ei relație, iar una dintre prietenele ei cele mai bune, Nicola Peltz Beckham, soția lui Brooklyn Beckham, a spus: „Benny este fantastic! Îl iubim mult de tot! Plus de asta, gătește incredibil! El și Brookly adoră să gătească, iar eu și Selena ne zicem - wow, chiar am câștigat!”

Cântăreața și Blanco au mai apărut împreună și la Globurile de Aur, eveniment pe care ea l-a marcat și pe Insta, după cum poți observa și tu în pozele de mai jos:


„Selena se simte extrem de bine în pielea ei acum. Poate ăsta este efectul lui Benny sau pur și simplu ăsta este locul în care se află, atât personal, cât și profesional. Toată lumea este fericită să o vadă atât de fericită”, au spus surse din anturajul ei celor de la People.


Apropo de carieră, deși a declarat recent că „nu știe dacă va continua pe drumul muzical”, ea pregătește un nou single, după cum și-a anunțat fanii de pe rețelele sociale.

Single-ul „Love On” va avea premiera pe 22 februarie și abia așteptăm să-l ascultăm!


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.