Kiss Music News

Beyoncé a scos piese country și deja a făcut istorie

Mai e cineva care nu e convins de talentul artistei?

Beyoncé se reinventează în mod constant, iar acum pregătește un album country. 

Artista este originară din Houston, Texas, iar odată cu noul gen muzical și-a schimbat și stilul vestimentar, astfel încât produsul să fie cât mai autentic. 


Însă, partea interesantă este că „Texas Hold ‘Em”, prima piesă lansată de pe noul material muzical, a făcut deja istorie.

Practic, ea a devenit prima femeie de culoare din istorie care a avut o piesă pe locul I într-un top country.


Taylor Swift a ajuns și ea pe locul I în topul Billboard Country în 2021, cu melodiile „Love Story (Taylor’s Version)” și „All Too Well (Taylor’s Version).”

Deși fanii muzicii country din America sunt foarte pretențioși, Bey a reușit să-i cucerească, iar melodia a ajuns pe locul I în topul Billboard Hot Country Songs.

A doua ei piesă de pe album, „16 Carriages”, e pe locul IX în top.


Bey a fost și prima femeie de culoare care a ajuns pe locul I atât în Hot Country, cât și în Hot R&B/Hip-Hop Songs, încă de când clasamentele au fost create, în 1958. Morgan Wallen, Justin Bieber, Billy Ray Cyrus și Ray Charles sunt singurii artiști din lume care au mai avut aceleași performanțe, în ambele topuri, și, după cum se poate observa, sunt toți bărbați.

Cele două piese ale artistei au fost lansate pe 11 februarie drept teaser pentru noul ei album, după ce ea a anunțat că va scoate piese noi în cadrul unei reclame amuzante difuzate în cadrul Super Bowl.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.